Doamne, cât a slăbit Dana Roba! Cum a reușit să dea jos peste 18 kilograme în trei luni - proba blugilor

Doamne, cât a slăbit Dana Roba! Cum a reușit să dea jos peste 18 kilograme în trei luni - proba blugilor
Doamne, cât a slăbit Dana Roba! Cum a reușit să dea jos peste 18 kilograme în trei luni - proba blugilor

Dana Roba este o femeie împlinită, are o familie frumoasă şi este un make-up artist foarte apreciat în Timişoara. Mai mult, în ultima perioadă a reuşi să slăbească foarte mult, fiind ajutată de Oana Turcu.

Dana Roba a făcut proba blugilor pentru Kfetele.ro și ținem să spunem că schimbarea este cu adevărat uluitoare! Ea a reușit să scape de peste 18 kilograme în trei luni și rezultatele sunt remarcabile și de lăudat.

"Uitați cât am slăbit! Aveam înainte măsura 42 de la pantaloni. Am reușit să dau jos peste 18 kilograme într-un mod sănătos. Nu am deloc vergeturi. Uitați cât de sus am ridicat blugii, să vedeți că aveam pulpa piciorului de jos, groasă, cum o am acum sus", spune

Dana Roba în timp ce își etalează silueta.

Cum a reuși să slăbească Dana Roba 

"M-am ingrasat dupa ce am nascut, dupa 2 luni de la a doua nastere. Am doua nasteri naturale. De la 50 si cva, la 70 si cva. Oana Turcu m-a ajutat sa slabesc. Am fost la Bucuresti special sa vorbesc cu ea.

Mi-a spus tot ce trebuie sa fac pentru sanatatea corpului mei. M-am apucat de slabit si in 5 saptamani am slabit 12 kilograme.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

In fiecare seara imi fac masaj, impachetari cate o jum de ora, o ora.

Stau impachetata cu namol forte o ora jumate. Am un stil de viata sanatos. Nu tin o cura, nu tin gramaj la mancare. Trebuie renuntatla dulce si la sare. Am renuntat la dulce definitiv, insa la sare nu am putut. Am renuntat si la carne definitiv. Sunt lacto-vegetariana acum. Se vad cele 12 kilograme foarte mult. Vreau sa continui cu acest regim de viata sanatos si cu impachetarile cu namol.

Nu am nicio vergetura, nu mi s-a lasat pielea, nu am celulita si nu am facut sport. Lucrez foarte mult, zilnic cate 10 ore si nu as avea timp de sport. Colaborez mereu cu Oana Turcu cand am intrebari. Primesc sute de mesaje de la fete cum am reusit sa slabesc si lumea care vine la mine se mira cand ma vede. Nu le vine sa creada ca am doi copii.

Oana mi-a povestit despre ce inseamna un corp sanatos si ingrijit. Inainte nu ma simteam foarte bine in pielea mea pentru ca mancam foarte haotic.

Mancam cu niste combinatii din cauza carora corpul o luase razna, aveam hemoroizi, ma constipasem. Mancam snitel, orez, cartofi. Acum nu mai am nicio treaba. Si continui sa slabesc chiar daca mananc banane sau orice.

Inainte ma balonam foarte tare. Oana Turcu mi-a explicat tot. De la ea stiu tot. Femeia asta m-a convins ca pot sa slabesc. Recomand la orice femeie sa vorbeasca cu Oana Turcu", a declarat Dana Roba pentru Kfetele.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dietă de vară. Dieta cu pepene galben pentru un corp perfect. Scapă de kilogramele în plus

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Bea acest leac naturist în fiecare dimineață și slăbește 10 kilograme în 30 de zile! Nu ai nevoie de dietă sau sport!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies