Discuție aprinsă între Gagea Și Alexandra. Ce anume o deranjează pe tânără la el? „Mie nu îmi mai trebuie.”

Discuție aprinsă între Gagea Și Alexandra. Ce anume o deranjează pe tânără la el? „Mie nu îmi mai trebuie.”
Discuție aprinsă între Gagea Și Alexandra. Ce anume o deranjează pe tânără la el? „Mie nu îmi mai trebuie.”

Gagea și Alexandra au avut o discuție aprinsă pe tema unor lucruri care o deranjează la el.

Gagea și Alexandra au avut o discuție, după ce tânărul a vrut o confirmare la faptul că aceasta a venit în emisiune pentru el. Alexandra spune că aceste lucruri nu îi oferă posibilitatea să facă anumite gesture care o deranjează, deși a încercat de foarte multe ori să îi spună să nu mai continue, iar el a făcut contrar așteptărilor sale. Gagea a avut și un ultim cuvânt de spus, care a stârnit privirile Alexandrei și a celorlalți concurenți din casă, în care i-a spus tinerei că dacă îl vrea așa cum este, dacă nu, lui nu îi mai trebuie altceva.

Gagea: Păi sunt sigur. Ai venit aici pentru mine, nu?

Alexandra: Păi asta nu înseamnă că trebuie să faci chestii care mă deranjează odată ce îți spun. Nu mai repeta. Tu continui să o tot faci.

Gagea: Când am mai făcut eu așa ceva? Că înnebunesc.

Alexandra: Zilele trecute am discutat…

Gagea: Dacă mă vrei cum sunt, bine… Dacă nu, mie nu îmi mai trebuie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Julia intervine și spune că își arată adevărata față

Citește și: Roberta, ceartă în online cu fosta iubită a lui Sebastian. Tânăra, deranjată că ar fi fost comparată. „Nu vreau să trăiesc în stresul acesta, nu pot.”

Fete Casa Iubirii
Fete Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta și Sebastian, discuție în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi concurenți: „Nu văd sensul meu de a mai rămâne aici în continuare. Numai eu știu ce simt și prin ce stări trec.”

Julia a intervenit și ea și a spus că a venit momentul în care și-a arătat adevărata față și că lacrimile din casă nu au contat absolut deloc.

Alexandra îl întreabă pe Gagea dacă așa gestionează situația în loc să remedieze problema și să spună pur și simplu că nu mai face acele lucruri a doua oară, însă tânărul spune că nu are ce să remedieze acum, când ea este în starea asta. Alexandra a susținut de mai multe ori, încă de când a intrat în casă, că nu a venit pentru a-i recâștiga inima fostului partener, însă lucrurile se pare că s-au schimbat, iar asta a fost observat și de restul casei.

Julia: Asta este toată dragostea și toate lacrimile tale care au fost atât de mult criticate aici în casă. Offf. Îți arăți adevărata față, de fapt.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț- kanald.ro

Citește și: Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...- stirilekanald.ro

Alexandra: Tu așa gestionezi situația? În loc să remediezi problema și să nu mai faci.

Gagea: Ce să remediez acum, când ești în starea asta. Ce să remediez?

Alexandra și Gagea
Alexandra și Gagea[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies