Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”
Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Cosmin a fost descalificat din Casa Iubirii. Ce a spus Ștefania cu privire la aceste lucruri.

Gala de duminică seara a atins cote maxime în Casa Iubirii, după ce Andreea Mantea a dat o veste care i-a șocat pe toți concurenții. Cosmin a fost descalificat, iar iubita lui a rămas cu lacrimi în ochi. Tânărul a ajuns în această situație după ce întreaga săptămână a fost una tensionată între el și Ștefania, astfel că au apărut anumite prin screen-uri cu o conversație dintre Cosmin și o altă persoană din afara emisiunii, în care ar fi fost furnizate anumite informații din interiorul casei și din Camera Roșie.

Tânărul a susținut până în ultima clipă că nu este el cel care a făcut aceste lucruri, însă Andreea Mantea a dezvăluit că toate imaginile au fost analizate de niște specialiști care au dovedit a fi reale. În momentul în care acesta a fost nevoit să plece, a ținut să spună și câteva lucruri și să-i transmită ceva chiar și iubitei sale. A mărturisit că nu se aștepta la asta că nu și-ar dori să rămână pătat cu această situație, ba mai mult, este supărat că nu poate să dovedească nevinovăția și să demonteze anumite acuzații.

Acesta i-a spus Ștefaniei că o așteaptă dacă ea mai crede în el.

Cosmin: Nu mă așteptam la chestia asta. Îmi pare rău de faptul că plec așa cumva pătat. Îmi pare rău că nu am cum să dovedesc faptul că nu e adevărat absolut nimic. Oricum ieri în casă sau în camera roșie i-am spus Ștefaniei faptul că aș aștepta să se afle că nu e real nimic din ce e acolo și după aș pleca pentru că nu vreau să mă bat cu chestii de genul acesta.

Dacă tot stau aici, parcursul meu să fie de a demonta anumite acuzații. Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!

Ce spune Ștefania cu privire la situația în care se află iubitul ei

Citește și: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ștefania Casa Iubirii
Ștefania Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta și Sebastian, discuție în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi concurenți: „Nu văd sensul meu de a mai rămâne aici în continuare. Numai eu știu ce simt și prin ce stări trec.”

Iubita lui Cosmin a ținut și ea să spună câteva cuvinte cu lacrimi în ochi și a mărturisit că a avut încredere în el toată săptămâna atunci când i-a spus că nu este adevărat, până când Andreea Mantea a dezvăluit că imaginile au fost analizate în detaliu.

Prezentatoarea a spus că și lor le-a fost greu să ia o astfel de decizie, deoarece este vorba de un cuplu la mijloc.

Ștefania: Până înainte să se spună faptul că au fost analizate de niște specialiști și detaliile alea, am spus că am încredere în el. Și după ce s-a spus chestia aia, nu știu.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Andreea Mantea: Ștefania, pentru noi a fost foarte greu acest moment și crede-mă că nu am fi făcut o greșeală. A fost o decizie greu de luat. E vorba de un cuplu, de un concurent care a fost și sezonul trecut aici.  

Cosmin Casa Iubirii
Cosmin Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies