Cum o consolează băieții din Casa Iubirii pe Ștefania, după ce Cosmin a fost descalificat. De ce vrea tânăra să plece acasă? „Încă am acolo voința să îl cred.”

Cum o consolează băieții din Casa Iubirii pe Ștefania, după ce Cosmin a fost descalificat. De ce vrea tânăra să plece acasă? „Încă am acolo voința să îl cred.”
Cum o consolează băieții din Casa Iubirii pe Ștefania, după ce Cosmin a fost descalificat. De ce vrea tânăra să plece acasă? „Încă am acolo voința să îl cred.”

Băieții au consolat-o pe Ștefania după ce Cosmin a fost descalificat.

Ștefania este în lacrimi după ce Cosmin, iubitul ei, a fost descalificat, deoarece, în afara casei acesta ar fi vorbit cu altă persoană despre ce se întâmplă în emisiune și ar fi dezvăluit informații din camera roșie. Deși tânărul susține că nu este adevărat, în urma mai multor verificări s-a dovedit că acele imagini erau reale. Astfel, Ștefania a rămas cu ochii în lacrimi la aflarea informației că va rămâne singură în casă.

După aceste momente grele pentru ea, băieții au încercat să o consoleze, iar Patrick i-a spus că a fost cuplul pe care l-a plăcut încă de la început. Tânăra a menționat că are nevoie de o noapte în care să se gândească ce să facă, iar aceasta își dorește să plece acasă, indiferent de încrederea pe care o are în el.

Robi: Mie îmi pare foarte rău de ce s-a întâmăplat, Patrick a zis că o să aibă grijă de tine dinainte să plece.

Ștefania: Mulțumesc.

Robi: Cu o zi înainte la biliard a zis să stea liniștit că are grijă de ea.

Patrick: Știi că mie mi-a plăcut foarte mult de voi dintotdeauna. Tu îmi ești o persoană foarte dragă, Ștefania, nu are rost să fii supărată. Nu știm ce se întâmplă cu tine pe viitor.

Ștefania: Vreau să mă lăsați în noaptea asta să mă gândesc.

Robi: Ștefania, există vreo șansă, oricât de mică, ca tu să pleci pentru el? Pentru că eu cred că nu.

Ștefania: Ba da. Indiferent dacă am încredere sau nu, tot plec.

Robi: Unde?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ștefania: Acasă.

Robi: Nu. Eu te-am întrebat dacă pleci, draga mea, pentru el, nu acasă.

Ștefania: Păi nu știu. Am zis că vreau să mă gândesc mai bine.

Sebastian vrea să știe ce simte Ștefania în aceste momente

Citește și: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Fete Casa Iubirii
Fete Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”

Cât despre gestul pe care l-a făcut în Gală, în momentul în care nici nu l-a luat în brațe pe Cosmin, Ștefania a spus că s-a blocat și nu a mai știut ce se simte în acele momente.

Are o mică parte de încredere în el, însă nu și-ar mai da o șansă în casă.

Patrick: Am văzut în gală că atunci când a zis doamna Andreea că va fi descalificat, el a venit la tine, iar tu nu ai vrut să te ridici să îl iei în brațe. Nu știu de ce, pentru că sentimentele dintre voi sunt foarte puternice și m-a durut și pe mine.

Ștefania: Nu știu, pur și simplu m-am blocat.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Sebastian: Ștefania, poți să ne spui și nouă, măcar așa, cu cuvintele tale, în momentul de față ce simți și cum ești?

Ștefania: Încă am acolo voința să îl cred.

Sebastian: Tu spui în continuare că ai încredere în el.

Ștefania: Am o mică parte care spune că ar trebui să îl cred.

Robi: Ți-ai mai da o șansă aici, în Casa Iubirii?

Ștefania: Nu.

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Pan Zhanle i-a bătut recordul lui David Popovici la 100 de metri. Cum a reacţionat înotătorul român: "Am fost puţin luat prin surprindere"

Geta Sterp și soțul său, peripeții în drum spre oi! „Din 5 în 5 minute ni se părea din ce în ce mai greu să ajungem la destinație, pentru că drumul era foarte anevoios.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies