Directorul Institutului "Marius Nasta", despre pandemia de coronavirus: "Suntem loviți din multe direcții..."


Beatrice Mahler, directorul Institutului „Marius Nasta”, precizează că infectările cu noul coronavirus trebuie să scadă, în caz contrar, rata de mortalitate va crește.


In articol:

Managerul Institutului "Marius Nasta" face un anunț destul de sumbru referitor la cazurile de coronavirus. Beatrice Mahler susține că rata de mortalitate va crește alarmant în următoarea perioadă, dacă nu scade numărul de infectări.

Beatrice Mahler, despre cazurile de coronavirus

Institutul "Marius Nasta" condus de Beatice Mahler este sufocat de explozia cazurilor de coronavirus. Managerul susține că „decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”, dacă situația nu se îmbunătățește.

Citeste si: Prof. dr. Adrian Streinu Cercel despre stoparea virusului: "Văd că nu se vorbeşte deloc..."

„Locurile din Secția COVID sunt ocupate în primele minute după externarea pacientului. Practic, acceptăm pacienți care știm că vor veni, solicitați de către DSP pentru internare cu stare gravă, pe locurile celor care urmează să fie externați. Este o situație care parcă ne sufocă de la o zi la alta, este un corset în care am intrat și nu mai găsim soluții. În Secția COVD lucrurile sunt extrem de delicate, noi am mărit capacitatea și cu toate acestea nu știm de unde o să găsim locuri pentru pacienți care vin peste noapte”, a precizat Beatrice Mahler.

pandemie coronavirus mortalitate
mortalitatea va crește foarte mult din pricina pandemiei de coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Directorul Institutului "Marius Nasta" are un avertisment înfiorător.

„Este o transmitere comunitare intensă. Suntem loviți din multe direcții și este un moment greu, dificil, în acest moment nu văd să meargă într-o direcție pozitivă, favorabilă pentru pacienții noștri. Vom avea niște cifre de mortalitate extrem de mari pentru această lună și, dacă lucrurile continuă în această direcție, decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”, a transmis Mahler.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre situația din România și despre vaccinul anti-Covid-19: „Noi suntem cu toții foarte îngrijorați”

De asemenea, Beatrice Mahler susține că revenirea la normalitate poate fi posibilă la jumătatea anului viitor dacă vaccinarea va începe în următoarele luni.

pandemie covid 19 locuri spitate
doctorii sunt sufocați de numărul mare de îmbolnăviri[Sursa foto: PixaBay]

Din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, mai multe localități din apropierea Capitalei au intrat în carantină. De asemenea, restricțiile pe timp de noapte sunt în continuare valabile, astfel că mașinile nu au voie să circule între orele 23.00 și 5.00. Motivele bine întemeiate pentru a circula între orele menționate, vor fi trecute într-o declarație pe proprie răspundere. 


Abonează-te pe

Citește și:

Adrian Streinu-Cercel: „Dacă am face acest lucru, în două săptămâni s-ar termina pandemia în România”

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

COVID-19 Franța! Se vor ridica restricțiile?!

Ministerul Sănătății, despre vaccinul antigripal: "Vor ajunge la direcţiile de sănătate publică..."

Ludovic Orban, despre salariul minim: „În urma acestei analize..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă de coșulețe cu nucă și gem. Un desert gustos care nu necesită mult timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri