Diana Munteanu  si Alina Puscas au iesit impreuna la terasa, dar au stat tot timpul numai pe telefoane


Diana Munteanu si Alina Puscas au iesit in oras…ca fetele!!!

 

Vedetele de la trustul “Intact”  fac un schimb de opinii, probabil, legate de proiectul “Splash” in care blondina este implicata, in timp ce bruneta, gravida in sapte luni, a ramas anul acesta pe bara, dupa ce in sezonul trecut a fost una dintre prezentatoare.
Paparazzii le-au surprins pe cele doua dive, zilele trecute, la o terasa din Bucuresti, foarte bine dispuse. Imbracate lejer, Diana intr-o bluza alba si jeansi, iar Alina intr-o tinuta neagra, cele doua stateau la o cola si o apa plata.
Dupa cateva discutii despre moda si televiziune, fetele au inceput sa se uite la telefoanele mobile din dotare.
Diana era extrem de atenta la discutia pe care o avea pe messagerie cu un interlocutor necunoscut, iar Puscas se uita atenta la cateva imagini din mobil. Deh…doar suntem in era tehnologiei si nimic nu este mai interesant decat…celularul!
##VIDEO35482##

Vedetele de la trustul “Intact”  fac un schimb de opinii, probabil, legate de proiectul “Splash” in care blondina este implicata, in timp ce bruneta, gravida in sapte luni, a ramas anul acesta pe bara, dupa ce in sezonul trecut a fost una dintre prezentatoare.Paparazzii le-au surprins pe cele doua dive, zilele trecute, la o terasa din Bucuresti, foarte bine dispuse. Imbracate lejer, Diana intr-o bluza alba si jeansi, iar Alina intr-o tinuta neagra, cele doua stateau la o cola si o apa plata.

Dupa cateva discutii despre moda si televiziune, fetele au inceput sa se uite la telefoanele mobile din dotare.Diana era extrem de atenta la discutia pe care o avea pe messagerie cu un interlocutor necunoscut, iar Puscas se uita atenta la cateva imagini din mobil. Deh…doar suntem in era tehnologiei si nimic nu este mai interesant decat…celularul!

##VIDEO35482##

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Mesajul primit de Ștefania,  la un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei! Nu se aștepta la asta!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri