Dezvaluiri despre Valentina Pelinel in ziua nuntii! Cine a machiat-o si cum s-a comportat noua doamna Borcea inainte de a se marita cu barbatul inimii ei

Timp de trei ore, cunoscuta make-up artista Elena Ciftci a aranjat-o pe blondina, pentru a arata perfect!
Valentina Pelinel a stat trei ore la machiaj inainte de nunta! Cine a fost cea care a aranjat-o inainte de marele eveniment
 
Ieri, Valentina Pelinel a devenit cea mai fericita femeie din lume! In mare secret, superbul model international s-a casatorit cu barbatul pe care il iubeste la nebunie si cu care are deja un baietel, iar alte doua fetite sunt pe drum!
Valentina Pelinel a stat trei ore la machiaj inainte de nunta! Ce trucuri a folosit make-up artista Elena Ciftci pentru a o face perfecta!
Putini stiu insa ca inainte de marele eveniment, frumoasa femeie s-a pregatit intens, ajutata de buna sa prietena, una dintre cele mai appreciate make-up artiste din Romania, Elena Ciftci.
“Valentina Pelinel a stat trei ore la machiaj inainte de nunta! A ales sa fie pe stilul Marlyn Monroe al anilor ’40-5, cu un machiaj potrivit pentru blonde! I-am facut un tus pe ploapa, pentru a-i pune in evidenta ochii, si un ruj rosu pe buze, pentru a accentua fata. Parul l-am coafat cu bucle lejere, diafane, cu o coada impletita aplicata pe lateral, care i s-a potrivit perfect! Per total, a aratat minunat! A fost pur si simplu superba”, a declarat Elena Ciftci.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri