Dezvăluire șoc despre Simina de la Puterea dragostei! ”Se crede stăpâna inimii lui Jador”! În fața cui a reușit bruneta să se dea de gol?!


Simina s-a logodit cu Alex Zănoagă, dar cu toate acestea pare că îi mai dă speranțe și lui Jador

În primul sezon de la Puterea dragostei, Simina și Jador au trăit, o scurtă și, dar intensă poveste de iubire. Cei doi au fost împreună doar câteva săptămâni și, mai ales de la distanță, atunci când bărbatul nu era în casă, dar, așa cum spuneam, sentimentele între ei au fost extrem de puternice.

Drept dovadă, în ciuda faptului că, ulterior, Simina s-a cuplat cu Alex Zănoagă și a declarat că se va căsători cu el, mai mult că ar vrea să-i și dăruiască un copil, manelistul nu a putut să o uite pe brunetă. Dimpotrivă, iubirea pentru ea a crescut și, de nenumărate ori, s-a ajuns și la conflicte.

Citeste si: Jador, în lacrimi! Vezi ce l-a făcut să plângă instantaneu pe solist! "Un copil cu trasaturile tale de caracter" EXCLUSIV!

Citeste si: Ella, atacată crunt după ce a părăsit casa Puterea Dragostei! Vezi de ce s-au întors mulţi împotriva ei şi cum le-a răspuns! EXCLUSIV!

Citeste si: Bogdan Mocanu, declarație BOMBĂ despre Jador și Ella! Motivul halucinant pentru care fostul concurent de la Puterea Dragostei îi vede împreună!

Simina nu l-a uitat pe Jador după Puterea dragostei! ”Știu că la mijloc sunt sentimente”

Pe de altă parte, nici tânăra nu face o alegere concretă și mai lasă, din când în când, câte o portiță spre cel care este îndrăgostit de ea nebunește.

În premieră pentru WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu, cel mai bun prieten al cântărețului, avea să declarare că, din punctul lui de vedere, Simina nu l-a uitat pe Jador după Puterea dragostei.”Îi cunosc foarte bine pe amândoi și știu că, acolo, la mijloc, sunt sentimente. La nivel declarativ și, poate, sentimental, Simina este cu Alex, dar, uneori, lasă anumite semne sau dă anumite semnale către Jador destul de interpretabile, toate indicând că ea este centrul Universului pentru artist. Sincer, prin comportament și prin ce zice, pare să le spună fetelor din casă că ea este stăpâna inimii lui Jador, iar restul nici să nu se gândească la el. De ce o face, nu știu? Cert este că așa se întâmplă lucurile”, a dezvăluit Bogdan pentru WOWbiz.ro!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri