Cu ce se ocupă cea mai frumoasă femeie din Anglia? Misoginii au rămas fără cuvinte când au auzit ce meserie are Miss England!


Miss England este şi frumoasă şi deşteaptă! Uite cu ce se ocupă!

Femeia proaspăt încoronată Miss Anglia este şi frumoasă şi deşteaptă. Asta spre disperarea domnilor misogini care insistă să susţină că nu există un astfel de "specimen".

Bhasha Mukherjee, 23 de ani din Derby, a fost încoronată desemnată recent cea mai frumoasă femeie din Anglia. Tânăra este însă infinit mai mult decât o fată înzestrată din punt de vedere al aspectului fizic. Ea este medic rezident, vorbeşte cursiv cinci limbi straine, iar IQ-ul ei este 146. Să vedem ce mai au de spus misoginii de această dată!

Citeste si: O româncă, al șaselea trofeu Miss Fitness Universe. Nu o să-ți vină să crezi cum arată

Miss England este şi frumoasă şi deşteaptă! "Noi chiar încercăm să ne folosim influenţa, popularitatea şi relaţiile ca să facem fapte bune"

Bhasha a câştigat aseară titlul "Miss Anglia" în marea finală de la Newcastle. Surprinzător pentru toată lumea, ea n-a avut însă timp pentru petreceri, autografe şi şedinţe foto. Ce putea fi mai important pentru ea decât lumina reflectoarelor, vă întrebaţi? Ei bine, în această dimineaţă era de gardă la spitalul NHS.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei spune că este naturală 100%! Cum arată de fapt în cele mai sexy ținute în care a pozat! Se vede totul

"Încercăm să le arătăm oamenilor că nu suntem doar nişte chipuri frumoase. Noi chiar încercăm să ne folosim influenţa, popularitatea şi relaţiile ca să facem fapte bune. Nu ştiu însă dacă am fost mai emoţionată că era marea finală sau pentru că a doua zi începeam lucrul în calitate de medic rezident, la spital", a declarat Miss Anglia.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Pentru tine

Parteneri