Noua Miss Romania este toba de carte! Eleva Alina Rugina a absolvit gimnaziul cu media 10 si a fost olimpica la biologie

Alina Rugina a castigat titlul de Miss Romania 2017.

Alina Rugina, din Bucuresti, a castigat, luni seara, titlul de Miss Romania 2017, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week. Locul doi in cadrul concursului i-a revenit Andreei Giurea (22 de ani), din Constanta, in timp ce pe pozitia a treia s-a clasat Alina Belu (17 ani), din Bucuresti.In varsta de 18 de ani, Alina Rugina a fost desemnata Miss Ambasad'Or la editia 2015 a concursului Miss Romania, noteaza Agerpres.

„Nu pot să descriu ceea ce simt acum. La finalul concursului tremuram pe scenă, eram copleşită de emoţii. Iar când mi-am auzit numele nici nu mai ştiam ce să fac. Am început să plâng, să râd, uitasem şi coregrafia... Este un moment foarte important pentru mine. Vreau să încurajez fetele să vină la festivalul Bucharest Fashion Week, pentru că aici au ocazia să lucreze cu mulţi profesionişti, şi, bineînţeles, să participe la concursul Miss România”, a spus Alina Rugina, in prezent eleva in clasa a XII-a la un liceu din Capitala.

Ea se pregateste pentru Bacalaurerat si eadmiterea la facultatea, dar nu are emotii, tinand cont ca, pana acum, a fost o eleva-model. In 2013, ea a absolvit scolaa generala cu media 10, iar media de intrarela liceu a fost de 9.13, ea fiind repartizata la un colegiu, la specializarea „Stiinte ale naturii”. Noua Miss Romania a fost si olimpica la biologie, in clasa a VII-a, cand a ajuns pana la faza pe municipiu.
 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri