Dezbateri haioase cu Stela Popescu vs BRomania, muzică live cu Delia, stand-up comedy cu Jeff Leach. Festivalul care aduce la Bucuresti greii Internetului are în agendă si multă distracţie


Oferta de entertainment a iCEE.fest 2017 e mai bogată ca niciodată: stand-up comedy cu Jeff Leach, muzică live cu Delia, Macanache si Lori Ciobotaru Band si o seară marca Andi Moisescu (Apropo TV) în care comedianţi „virali” precum Matei „BRomania” Dima vor discuta despre evoluţia umorului în format video de la Revelioanele TVR până la generaţia YouTube si Facebook, alături de actori celebri precum Stela Popescu sau Mugur Mihăescu  de la „Vacanţa Mare”.

Bucureştiul va deveni din nou, pentru două zile, capitala regională a Internetului. Si, ca de obicei, pentru că Internetul este si despre distracţie, această zonă nu va lipsi din program.

A 6-a ediţie iCEE.fest se va desfăşura pe 15 şi 16 iunie în cadrul Grand Cinema & More din Mall Băneasa, organizatorii celui mai important festival dedicat tehnologiei şi digitalului din Centrul, Estul şi Sud-Estul Europei anunţând Agenda pe site-ul oficial.

 

Pe lângă prezentările clasice, sesiunile de training oferite de Facebook & Google plus workshop-urile din zonele de Creativitate şi Startups, festivalul continuă să dezvolte şi partea de entertainment.

Stand-up Comedy cu Jeff Leach

Gazda iCEE.fest va fi şi în acest an Jeff Leach (foto). Actor, DJ si vedetă a platformei de gaming Twitch, dar mai ales un excelent comediant stand-up, Jeff este o componentă importantă a festivalului şi asta datorită modului său unic de a întreţine atmosfera pe durata celor 2 zile extrem de intense.

Britanicul cu origini româneşti (este nepotul lui Ion Caramitru) va avea un număr de Stand-up în prima seară a festivalului dar, aşa cum şi-a obişnuit publicul, show-ul său continuă practice pe toată durata iCEE.fest.

Andi Moisescu aduce atmosfera ApropoTV live, pe scena iCEE.fest

În a doua seară a festivalului, Andi Moisescu va fi gazda unei dezbateri despre evoluţia si viitorul comediei în format video.

Evoluţia umorului: de la clasicul TV la generaţia Facebook si Youtube ” este numele debate-ului la care invitaţi sunt vlogeri români care împreună au peste jumătate de milion de subscriberi pe Youtube si aproape 2 milioane de fani pe Facebook: BRomania şi LikeOne, alături de actori “clasici” ai ultimelor decenii: Stela Popescu si Mugur Mihăescu (aka Garcea de la “Vacanţa Mare”) fiind deja confirmaţi.

”Fun in the Sun”@ Summer Playground

Toate activităţile indoor vor fi dublate de timpul petrecut în aer liber, la Summer Playground: zona de food- fun & drinks special amenajată în zona festivalului.

Un excelent loc de socializare, pentru că aici publicul festivalului poate intra în contact cu speakerii iCEE.fest, aceasta este zona în care Muzica Live îşi intră în drepturi la lăsarea serii.

Lori Ciobotariu Band şi DJ Kriss sunt responsabilii cu destinderea atmosferei după o zi plină de sesiuni digital & tech. Special guests vor fi Delia & Macanache.

 

*****

iCEE.fest- Interactive Central and Eastern Europe Festival- va avea loc la Bucureşti, în 15 şi 16 iunie, în cadrul Grand Cinema & More din Mall Băneasa.

 

Ultimele bilete disponibile pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial.


Abonează-te pe

Citește și:

Descoperă cele mai noi strategii eCommerce alături de experţi de la Facebook, Google, Taboola, FashionDays, Verve Search, Sales Folk, Forward3D – agenţia de performance...

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

“Nebunii” din publicitate, oameni creativi si agenţii digitale care generează idei cărora le dăm share zi de zi, vin la iCEE.fest

iCEE.fest anunţă agenda ediţiei din 2017

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri