Desert cu ciocolata dupa reteta Andreei Banica! Nu ai mancat nimic mai bun!


Ciocolata e un ingredient delicios pentru orice desert.

Ai nevoie de 20 de foi ca pentru baclava, ¾ ciocolata , ¼ sirop de porumb, 1/8 zahar scortisoara, ½ unt.

-incalzeste cuptorul la 375 grade F

-masoara in cani gradate de ciocolata, siropul de porumb si zaharul scortisoara

-pune canile deoparte

-topeste untul si pune-l deoparte cu putine foi in el

-intinde aluat dezghetat pe un spatiu de lucru

-unge o tava de prajituri patrata cu un

-pune o foaie de aluat pe fundul tavii

-foloseste 5 astfel de foi

-presara zahar scortisoara peste unt

Clatitele Reginei Elisabeta! O reteta pentru gusturi nobile!

-presara ciocolata peste untul de pe o foaie

-nu te nelinisti daca nu e perfect neted

-foloseste restul foilor pentru a alterna straturile de scortisoara si sirop de porumb

-foloseste oricât sirop de porumb vrei

-pe deasupra pune unt, presara scortisoara si putin sirop

-baga prajtura la cuptor pe grilajul de jos pentru vreo 9 minute sau pâna când stratul de jos e maroniu

-taie si serveste

Sursa: AndreeaBanica.com


Citește și:

Prajitura VANILINA, cu biscuiti, budinca si fructe! Fara COACERE, gata in 10 minute!

Prajitura Milionarilor - gata in 10 minute, fara coacere!

Reteta clasica de strudel de mere bavarez!

Clatite din piure de cartofi, rapide si economice - cea mai simpla gustare!

Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Povestea lui Radu, băiatul cu ochi de înger, care deși trăiește NU există

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri