Cine este MARIUS PANCU. "Meseria m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Eu nu m-am visat „vedetă tv” sau jurnalist de televiziune.”


Descoperă biografia celebrului prezentator de știri. Cum a ales televiziunea și de la ce vârstă a început să lucreze într-o redacție


In articol:

Încă din şcoala generală, Marius George Pancu şi-a dorit să devină jurnalist. În anii de şcoală, acesta a fost foarte bun la limba română, iar acest lucru l-a ajutat să urce treaptă cu treaptă, către visul lui. La început de carieră a lucrat la un ziar din Braşov, pentru o ediţie tipărită dedicată tinerilor.

Cine este Marius Pancu şi cum şi-a început cariera în televiziune

Citeste si: CARLA'S DREAMS: Cine este artistul, cu ce se ocupă, ce vârstă are și cine este iubita lui

Citeste si: GABRIEL COVEȘEANU: Cine este și ce vârstă are COVE

Ce studii are Marius Pancu și câte limbi străine cunoaște

Trei ani, acesta se dedicase jurnalismului şi lucra mereu în diferite redacţii, după ce îşi termina şcoala. Prima dată cand a intrat într-o redacţie, a fost în jurul vârstei de 15 ani. Chiar dacă a fost o perioadă grea a vieţii lui, acesta nu şi-a neglijat facultatea.

A absolvit Facultatea de Jurnalism în cadrul Universităţii Bucureşti şi cunoaște trei limbi străine: spaniolă, franceza şi engleză.

„Facultatea a adus un background teoretic. Ca să fii un jurnalist complet și corect, trebuie să faci și niște cursuri teoretice și de deontologie.” a precizat Marius Pancu într-un interviu pentru Digi24.

La împlinirea vârstei de 18 ani (2008), timp de un an, acesta a ocupat funcţia de reporter şi prezentator Tv la TVR.

În acea perioadă acesta a refuzat să se dedice divertismentului şi a considerat ca segmentul potrivit pentru el este reprezentat de subiectele serioase.

„Sigur, povestea cu mine la 15 ani scriind la ziar a devenit așa, un fel de poveste preferată pentru că are un anume farmec datorită vârstei de 15 ani… Dar după asta, eu am lucrat ca freelancer și am colaborat cu multe ziare naționale, am ajuns apoi la facultate în București. Totul a început la Televiziunea Națională, unde am fost invitat să particip la o dezbatere și un producător de acolo mi-a propus să fac mai mult, să devin coprezentator al acelei emisiuni, să fac și o rubrică de „timp liber”. Asta a fost, să zic așa, șansa aceea despre care citești că apare pe „casele mai mari”, la jurnaliștii importanți. În fine, asta s-a întâmplat în ceea ce mă privește, meseria m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Eu nu m-am visat „vedetă tv” sau jurnalist de televiziune.” a povestit Marius Pancu într-un interviu al Cristinei Stănciulescu.

Din anul 2009 până în 2011, Marius Pancu a avut funcţia de reporter ştiri de televiziune, în cadrul televiziunii Prima Tv. Cea mai lungă perioadă pe care a petrecut-o în cadrul unei televiziuni a fost la Digi24. După 10 ani de prezentat ştiri, acesta a surprins publicul telespectator când şi-a anunţat mutarea la Observatorul Antenei 1.

Cum îşi descrie Marius Pancu o zi de lucru şi care sunt pasiunile sale

Citeste si: DEZVĂLUIRE – JOSEPH HADAD: Cine este și ce vârstă are chef-ul

Marius pancu biografie wikipedia

Citeste si: CV THEO ROSE: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are artista

Prezentatorul Marius Pancu  are o adevărată conduită, atunci când vorbeşte despre o zi de muncă. Într-o publicaţie, acesta a spus că: „Ziua de lucru începe imediat cum mă trezesc, fac revista presei și stau conectat la știri până când ajung în redacție și intru în emisie. Când ajung în redacție, pun cap la cap detaliile cu producătorul, astfel încât să furnizez cele mai corecte informații și telespectatorii să înțeleagă corect știrile difuzate de noi.”

Ca pasiuni, se pot număra călătoriile, cititul şi sportul. Destinaţia perfectă pentru el trebuie să aibă neparat mare de culoare turcoaz şi mult soare. În acest cadru acesta mereu îşi face timp pentru a citi, ca un mod relaxare.

Ce viaţă personală are jurnalistul Marius Pancu

Viaţa personală a jurnalistului a fost mereu ţinută departe de ochii curioşilor. Marius Pancu a considerat mereu ca publicul îşi doreşte să îl vadă pe el, jurnalistul şi nu ceea ce trăieşte în viaţa personală. Mereu a dorit să arate realizările sale, doar prin meserie. În plus a specificat că respectă dorinţa oamenilor dragi din viaţa lui, de a nu apărea în spaţiul public.

„Publicul vrea să vadă jurnalistul Marius Pancu, dacă vrea să-l vadă, nu ceea ce trăiește el. Eu așa cred. E o paradigmă spre care cred că ar trebui să ne îndreptăm în presa de tip nou în care realizările noastre trebuie să fie cele profesionale. În rest, cei din anturajul meu nu ar trebui să sufere prin expunere, fiindcă nu e vina lor că se află în preajma mea. Eu mi-am asumat expunerea asta publică, dar ei nu au de ce să o facă. De ce să le fac asta? E felul meu de a-i respecta.” a spus Marius Pancu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este SHURUBEL. "Cred că nebunia din copilăria mea care mă definește cel mai bine e un moment de la 5 ani"

Cine este ELWIRA PETRE. „Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile mi-a spus că el vrea să vină în Polonia."

Cine este MARIA SPERANȚA, fiica Adrianei Trandafir. „Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri