Cine este MARIA SPERANȚA, fiica Adrianei Trandafir. „Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei."

Maria speranta trandafir
Cine este MARIA SPERANȚA, fiica Adrianei Trandafir. „Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei."

Citește cine este Maria Speranţa, fiica Adrianei Trandafir. De ce a denumit-o Adriana Trandafir "Maria Speranța" și la ce vârstă a primit vestea că o să aibă al doilea copil

Maria Speranţa este fiica cunoscutei şi îndrăgitei actriţe Adriana Trandafir. În vârstă de 21 de ani, Maria Speranţa este al doilea copil al actriţei. Adriana Trandafir a avut o copilărie grea, in care a trebuit să muncească foarte mult pentru a-şi ajuta părinţii. După ce a absolvit a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în anul 1979, aceasta s-a căsătorit şi a dat naştere primului ei copil.

Băiatul se numeşte Ștefan Bogrea.

Cine este Maria Speranţa, fiica Adrianei Trandafir

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ADRIANA TRANDAFIR. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră

Maria Speranta, fiica Adrianei Trandafir
Maria Speranta si tatal ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

În urma divorţului de primul soţ, aceasta a  pierdut custodia fiului ei.

Marea dragoste şi-a găsit-o alături de actualul soţ, Bogdan, alături de care are o fiică, Maria Speranţa.

„Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei.

Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant.” a povestit un apropiat al actriţei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiul actriţei, în vârstă de 30 de ani este de profesie avocat și profesor de drept internaţional.

Maria Speranţa a fost un copil foarte dorit de cei doi soţi. Adriana Trandafir a primit vestea că va mai avea încă un copil, la vârsta de 45 de ani.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: “Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea. M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine.”

Maria Speranţa şi Adriana Trandafir participă la Asia Express

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef FOA (Florin Scripcă). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, carieră

Maria speranta trandafir varsta
Maria Speranta si Adriana Trandafir[Sursa foto: Instagram]

Maria Speranţa: “Cea mai provocatoare experienţa personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot.

Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintalnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Speram ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exerciţiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joaca, sperând să nu regretăm niciodată această alegere.” a precizat Maria Speranţa pe contul ei de Instagram.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Adriana Trandafir a aflat la vârsta de 50 de ani că este înfiată 

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef RADU DUMITRESCU. Biografie: vârsta, copilărie, carieră

cine este maria speranta
Adriana Trandafir [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este LORELEI BRATU. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Sinceră din fire, Adriana a povestit despre cum a primit vestea şocantă ca ea a fost înfiată. Mama ei a mărturisit adevărul înainte să moară. Fratele ei i-a oferit vestea ce a lăsat-o fără cuvinte pe îndrăgita actriţă, Adriana Trandafir.

„După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă. Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei- doi- erau, de fapt, frații mei… Când m-a sunat fratele meu- aveam vreo 50 de ani- mă pregăteam să ies în oraș. ‘Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș! M-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povestește-mi!. Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea… L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu!”, a povestit Adriana Trandafir într-o emisiune.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar ucide un porc sau vreo oaie"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies