Cine este Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia. "Am învățat să discutăm în contradictoriu într-un mod productiv, asta ne ajută să vedem toate perspectivele problemei”


Află cine este Edi Barbu, bărbatul alături de care Alina Eremia se vede pănă la adânci bătrâneți.


In articol:

Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia, îi este alături cântăreței de ani buni, cei doi având o relație extrem de sudată, pe care o țin însă departe de ochii curioșilor.
Acesta ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii multinaționale. Este mare iubitor de sport, se antrenează zilnic la sală și practică luptele de contact și kick-boxul.
Edi Barbu este pasionat de sporturile extreme, cum ar fi parașutismul.
Partenerul Alinei Eremia are un fizic de invidiat, datorită orelor petrecute în sală.
Edi nu este străin de lumea showbizului, întrucât a apărut într-un videoclip, alături de Lora. A Acesta a realizat de curând o ședință foto pentru revista Unica, alături de iubita sa.

Cine este Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia

Citeste si: Cine este Anna Lesko. „Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine”

Alina i-a dedicat câteva melodii iubitului ei. Tânărul apare în videoclipul piesei ,,Noi", iar sursa de inspirație pentru cântecul ,,Aș da" a fost chiar povestea de dragoste pe care o trăiesc cei doi.


„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. ‘Aș da’ este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi”, a dezvăluit Alina Eremia.

Ca în orice cuplu, există și discuții în contradictoriu, însă, Alina și Edi au învățat cum să stingă orice diferență de opinie.
„E normal să existe păreri diferite și nouă ne place să dezbatem diverse subiecte, chiar și în contradictoriu, dar niciodată nu se transformă îtr-o ceartă, din contră, o punem pe seama unei glume. Am învățat să discutăm în contradictoriu într-un mod productiv, asta ne ajutăm să vedem toate perspectivele problemei”, spun cei doi.

iubitul alinei eremia

Citeste si: Cum arată Phil Collins la 71 de ani. În urma unei operații nu și-a mai recuperat complet funcțiile nervoase. "Nu mai pot. Abia ţin o baghetă în mână!”

Alina Eremia și Edi Barbu, o iubire ca în filme

Alina Eremia este recunoscătoare pentru că a întâlnit persoana potrivită și povestește că, la începuturi, ea a făcut primul pas, întrucât Edi se simțea intimidat de succesul ei.

Însă, după ce s-au cunoscut mai bine, au constatat că sunt făcuți unul pentru altul și au început să se gândească la un viitor împreună.
Întrebată dacă ar putea locui împreună cu soacra, vedeta a spus că nu s-ar putea adapta altui stil de viață, aceasta fiind de altă religie.

„Sincer nu aş putea locui cu soacra. Nu aş putea să mă adaptez stilului lor de viaţă. Avem valori total diferite. Au altă religie. În Zanzibar m-am relaxat, m-am deconectat. Nu mă aşteptam la întrebarea asta. Da, bineînţeles că am făcut sex. E absolut normal într-o relaţie. De ce să nu fim asumaţi până la urmă? În dimineaţa asta, strălucirea nu e de la asta, ci pur şi simplu m-am trezit cu o stare bună. În viaţa fiecăruia vine un moment în care întâlneşti persoana potrivită. A fost la început intimidat de succesul meu. Eu am fost mai insistentă. Pentru el a fost foarte ciudat până am ieşit şi am început să ne cunoaştem. El credea că nimeni nu poate să-mi facă faţă. Până a ajuns să mă cunoască a fost mai rezervat. Cred că este prima relaţie în care simt că el e alesul şi e cumva făcut după chipul şi asemănarea mea. Lucrurile fiind serioase, ne dorim un viitor împreună şi nu vorbesc doar în numele meu. Timpul va decide. M-am descris de la început. Sunt aşa, aşa şi aşa şi a ştiut la ce să se aştepte”.

alina eremia iubit

 

Citeste si: Cine este MARIA BUZĂ. "Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită."

Fără îndoială, Alina Eremia este una dintre cele mai de succes interprete din România, însă începuturile nu au fost deloc ușoare pentru artistă. A avut dezamăgiri, i s-au închis ușile uneori, însă prin muncă a ajuns acolo unde și-a dorit, adică în punctul în care își ascultă propriile piese la radio.
„Au fost refuzuri pe plan profesional, decepții. Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo.
Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în Lala Band. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile...
Nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta.
Din Lala Band era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de un an de zile, mult pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare.
Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat.
Fără muncă, nu e posibil nimic. Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio”, a mărturisit Alina Eremia.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CHELOO. „Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este GEORGIANA LOBONŢ. "M-a susținut și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri