Cine este GEORGIANA LOBONŢ. "M-a susținut și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa!”


Află biografia artistei Georgiana Lobonţ, noua voce a muzicii populare şi de petrecere


In articol:

Georgiana Lobonţ, pe numele complet Georgiana Maria Lobonț, a devenit cu cunoscută publicului din România, în urmă cu doar câţiva ani. Artista s-a născut în Gherla, județul Cluj. Încă de mic copil, Georgiana Lobonţ a fost atrasă de scenă. La patru ani a concurat în cadrul concursului ”Tip Top Mini top” şi a obţinut medalia de argint. Talentul pentru muzică l-a dobândit din familie. Astăzi, cântăreaţa a devenit una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară.

„La vârsta de 4 ani am urcat pentru prima dată pe o scenă, în fața unui public larg.

Am cântat cu o orchestră adevărată și am concurat la concursul de muzică populară „Tip Top Mini Top” unde am câștigat premiul al doilea. Atunci a fost prima dată când m-am îndrăgostit de viața de artist. Mi-a plăcut atât de mult încât nu am mai renunțat niciodată. 

Talentul l-am moștenit din familie. Ambii părinți sunt talentați și au voci frumoase. Tatăl meu a fost dansator la „Ciocârlia” în București, iar sora lui este cântăreața de muzică populară Maria Lobonț.

Pot să mă mândresc că provin dintr-o familie de artiști.”, a declarat Georgianei Lobonţ într-un interviu.

Cine este Georgiana Lobonţ

Citeste si: Ce vârstă are Elena Udrea. „Mereu am spus că aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau”

Georgiana Lobonţ

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MIOARA VELICU. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

Cum a arătat copilăria Georgianei Lobonţ

Georgiana Lobonţ a avut o copilărie fericită alături de surorile ei. Acestea păstrau mereu tradiţia de a merge împreună la colindat. Crăciunul este sărbătoarea preferată a artistei şi mereu îşi aminteşte de tradiţiile pe care le păstrau cu sfinţenie, în familie.

”Ne aduceam toți și mergeam la colindat. În ajunul Crăciunului părinții ne duceau în satul bunicilor, ne dădeau trăistuța și plecăm. Era frumos, ne dădeam pe derdeluș, era frumos” a povestit Georgiana Lobonţ în cadrul unei emisiuni.

Ce vârstă are Georgiana Lobonţ

Citeste si: Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

Georgiana Lobonţ

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Andrei, soțul lui Emily Burghelea. "A plecat de la o condiție pentru Emily, ca eu să apar doar mascat. Altfel, eu nu apăream"

Ce studii are Georgiana Lobonţ

În vârstă de 27 ani, Georgiana Lobonţ a finalizat studiile în cadrul Școlii Populare de Artă din Cluj. Lansarea ei oficială a avut loc în anul 2005, în cadrul emisiunii Tezaur Folcloric. Cinci ani mai târziu lansează primul ei album de muzică populară “Mi-o spus frunza fagului”.

În anul 2016, Georgiana Lobonţ finalizează şi cursurile Facultăţii de Drept din Cluj şi se căsătoreşte cu Rareş Ciciovan. Soţul este cel care se află în spatele succesului artistei de muzică populară.

Cum şi-a cunoscut Georgiana Lobonţ soţul

Citeste si: Cine este RAREȘ CICIOVAN, soțul Georgianei Lobonț. "După ce ne-am căsătorit, ne-am luat un apartament și am crezut că facem bani din chirii, acesta era un vis de-al nostru."

Georgiana lobont biografie

Georgiana Lobonţ şi Rareş în ziua nunții lor

[Sursa foto: Facebook]

Georgiana Lobonţ şi Rareş au o poveste de dragoste, aşa cum numai în basme mai poţi întâlni. Cei doi s-au cunoscut de pe băncile liceului. Deşi părinţiilor erau prieteni de familie, tinerii nu se cunoscuseră în vreo conjunctură anume. Artista a menţionat că totul a fost dragoste la prima vedere şi o perioadă bună de timp, a tot încercat să afle cine este bărbatul blond cu ochi albaştri.

“Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasă a IX-a, iar soțul meu, pe clasă a XII-a. Eram în primele zile de liceu, când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă, m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși, locuiam în Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie, dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este, dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, a povestit vedeta într-un interviu mai vechi.

Cine este soţul Georgianei Lobonţ

georgiana lobont zi de nastere

Georgiana Lobonţ şi Rareş

[Sursa foto: Facebook]

Rareș Ciciovan, în vârstă de 31 de ani este medic stomatolog şi şi-a sacrificat cariera pentru a-i fi alături Georgianei. Acesta a decis să-i devină manager soţiei, deşi nu avea tangență cu showbiz-ul. Cu paşi mici dar siguri, cei doi au reuşit să facă o pereche frumoasă şi să echilibreze atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.

Deşi, nu au avut o reţetă a succesului pe plan profesional, Rareş a decis să rişte suma de 41.000 euro, pentru a investi în imaginea Georgianei. Acestă sumă a fost obţinută, în urma vânzării unui apartament pe care l-au cumpărat imediat după ce s-au căsătorit. Nici măcar familiile lor nu au ştiut de decizia pe care au luat-o tinerii proaspăt căsătoriţi, în anul 2016.

"M-a susținut enorm și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa! Părinții au fost șocați! Ca să investim în noi, pentru că nu aveam surse de venit, eu tocmai ce eram la Drept în anul patru, Rareș era la Stomatologie în anul șase și nu aveam niciun venit!", a declarat Georgiana Lobonţ la Teo Show, emisiunea difuzată de postul Kanal D.

Georgiana Lobonţ şi Rareş au doi copii, o fetiţă Irina Maria și un băieţel, Eduard-Nicolas.

georgiana lobont wikipedia

Georgiana Lobonţ

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Cine este CONSTANTIN ENCEANU. „Îmi amintesc când mi-a luat mama primul pulover de lâniţă.... era cu trei numere mai mari”

Cine este CARMEN GREBENIȘAN. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."

Cine este soțul Laurei Cosoi. „Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri