Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat

Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat
Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat

Preparat delicios şi uşor de gătit, caşcavalul pane se află pe lista delicateselor. Orice gospodină îl poate face acasă, după reţeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Şniţelul de caşcaval se face cât ai clipi, dacă se respectă paşii gătirii. 

 

Ingrediente:   200 g caşcaval

 

1 ou

 

1 lingură de faină

 

2 linguri de lapte

 

3 linguri de untdelemn piper  

 

Citeşte cum se prepară pe pagina următoare. 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Povestea băiatului diagnosticat cu "sindromul demonului". Refuza să mănânce, avea halucinaţii şi îşi ruga părinţii să-l ucidă

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Un nume mare din FOTBAL, împușcat mortal în faţa unui magazin. Atacatorii au tras focuri de armă şi asupra mamei sportivului: "Această veste nefericită ne consternează pe toți cei care facem parte din această instituție"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Bianca Giurcă și Patrick și-au mărit familia! Foștii concurenți de la „Casa iubirii” sunt în culmea fericirii

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies