Declaraţiile cutremurătoare ale jurnalistului care şi-a pierdut soţia: “Nu sunt încă foarte convins că pot să numesc „viață” la ce am trăit după ce ea nu a mai fost”


Horia Ghibuţiu nu şi-a revenit după decesul soţiei, survenit la sfârşitul verii.


In articol:

Horia Ghibuţiu nu şi-a revenit după decesul soţiei, petrecut acum aproape trei luni. Carmen Ghibuţiu, partenera lui Horia, a murit din cauza unei boli necruţătoare, la 40 de ani. Ghibuţiu, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență în mass-media, producător al emisiunii radiofonice "Morning Glory", pe care o realizează Răzvan Exarhu, a vorbit recent despre soţia sa.

Citeste si: Doliu în presa din România! A murit Carmen Ghibuțiu, soția cunoscutului jurnalist Horia Ghibuțiu

Întrebat de reporterul de la life.ro cum a cunoscut-o pe Carmen, Ghibuţiu a mărturisit: „Ne-am întâlnit în redacția Viva, unde eram colegi. Este încă una dintre cele mai frumoase amintiri din viața mea. Sunt atât de multe lucruri care mi-au plăcut la ea, dar nu cred că sunt încă în stare să vorbesc despre asta”. 

( vezi transformarea incredibilă a fiicei lui Andrei Gheorghe)

Horia Ghibuţiu nu şi-a revenit după decesul soţiei: "Celălalt eu, pe care îl păstrez deocamdată doar pentru mine și pentru ea, e devastat" 

Apoi, Ghibuţiu a dezvăluit cum simte doliul: "Sincer, schizofrenic. De fapt, mi-am creat un avatar. O parte din mine muncește, livrează, râde, merge la teatru.

Se străduiește să fie creativ, sociabil, face tot posibilul să funcționeze. Dar, celălalt eu, pe care îl păstrez deocamdată doar pentru mine și pentru ea, e devastat. Și nu cred că poate fi altfel. Aș zice că în acest moment viața mea se împarte în trei: până am cunoscut-o pe ea, după ce am întâlnit-o și după ce ea nu a mai fost. Dar nu sunt încă foarte convins că pot să numesc „viață” la ce am trăit după ce ea nu a mai fost.”

În septembrie 2018, Ghibuţiu a publicat cartea  #ÎnTimpCeTuDormeai", fiind inspirat chiar de soţia sa: “Mă aflam într-o stare de aporie, când îndrăgita soție a venit cu această idee: ce fac eu, iar alții mai puțin spre deloc? Mă trezesc foarte devreme, ca să ajung la birou. De ce n-aș scrie în fiecare dimineață a unei zile lucrătoare, mai ales că postarea ar intra cu prioritate în newsfeed-ul oamenilor? Așa am și făcut, cu mențiunea că n-am renunțat atât de ușor la singurele 20 de minute la dispoziția mea, respectiv cât face trenul galben fără cai între Muncii și Petrache Poenaru. M-am perpelit până dimineață, când am scos telefonul și am deschis aplicația „Notes”, unde am scris, chinuindu-mă chior de somn să pun diacritice, vreme de patru luni”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Legătura incredibilă dintre Marcel Toader și Andrei Gheorghe. Ce făceau cei doi împreună, în tinerețe

Fiica Ralucăi Moianu a participat la un concurs de Miss! Vezi cât de frumoasă a fost Mara la spectacolul organizat în liceul ei!

Raluca Moianu a trecut prin clipe cumplite după moartea soțului. Depresia nu a ocolit-o

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca Comănici, în rochie de mireasă! Bruneta a cucerit inimile tuturor cu ultima sa apariție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri