Transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe! De la puştoaica sexy şi rebelă, Katarina a devenit o prinţesă elegantă!


Un pictorial recent dezvăluie transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe, Katarina.

 

Amicii au văzut transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe. Celebrul om de radio şi televiziune, care a decedat pe 19 martie 2018, la 56 de ani, a avut trei copii înfiaţi, pe Max, Katarina şi Cristina, dar şi o fiică, Anastasia, din prima căsnicie. Katarina îşi încearcă norocul în muzică, devenind cunoscută prin imaginea de fată rea pe care şi-a creat-o.

 

Până acum, Katarina a atras atenţia prin pictoriale în care apărea cu decoltee îndrăzneţe şi machiaj violent. Recent, însă, Katarina a fost protagonista unei şedinţe în care apare într-o ipostază clasică, elegantă. Ea a pozat cu o diademă elegantă pe cap, cu nişte cercei ca din epoca Imperiului Roman, cu un machiaj discret, lăsând senzaţia că vrea să arate ca o prinţesă. „Eşti uimitoare!”, a exclamat un amic, obişnuit cu altă imagine a Katarinei.

 

Fotografiile dezvăluie transformarea incredibilă a fiicei vitrege a lui Andrei Gheorghe. Katarina avea o relaţie specială cu tatăl ei. ”Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Îmi amintesc că mă trezea la 3 dimineaţa cu fraţii mei şi mergeam să dăm drifturi în parcări la mall. Au fost câteva momente în care, când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă.

Doar felul în care se uita la tine, te speria. Când am reuşit să îl privesc în ochi, am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni“, a spus Katarina. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

A topit aproape 20 de kilograme după sarcină cu un ceai natural şi ieftin. Şi tu îl ai în casă. Cum trebuie să procedezi

Un horoscop neobişnuit, dar foarte interesant – în exclusivitate pentru femei

E de nerecunoscut! Cum arata fiica lui Cătălin Crişan la vârsta de 17 ani. E SUPERBĂ!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri