Decide castigatorul unui show unic in Romania: “Who`s King in Public SpeaKING?”!


Sambata, 19 decembrie, la Caro Hotel, are loc cea de-a doua editie “Who`s King in Public SpeaKING?”, un eveniment de public speaking unic in Romania si primul eveniment de acest gen.

Evenimentul este organizat de compania de training SELFTRUST Academy si este creat urmand conceptul show-urilor TV live, asa cum este “Vocea Romaniei”,  in care concurentii se “intrec live in speech-uri”, iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe.

“Who`s King in Public SpeaKING?” este o competitie in premiera, in care 12 manageri de top, antreprenori si prefesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa SELFTRUST Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker!

In prima etapa,  fiecare dintre cei 12 concurenti va sustine un speech pregatit de 5 minute si 5 secunde pe tema "Arta este pentru oricine". Tu vei hotari, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu. Cei mai votati 8 concurenti vor merge mai departe in Etapa 2. Acestia se vor intrece doi cate doi si vor sustine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc.

Cei mai populari 4 concurenti vor ajunge in Marea Finala, un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 4 fantastici va fi de a sustine un speech spontan, pe tema "Nu am venit sa tin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING?”

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE

Vei avea parte de un training cu informatie relevanta despre public speaking si vanzari oferit de SELFTRUST Academy

ENTERTAINMENT

Vei petrece o sambata altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING

Ia-ti colegii, familia si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

Juratii "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, media si din industria muzicala.  Ii vom avea alaturi de noi la masa juriului pe Dorin Chiotea (Realitatea TV, Realizator emisiunea “Dimineata de stiri”), Manuela Voicila (BNI, Director National), Adrian Popescu (Teatrul Bulandra, Muzician si actor), Andreea Crepcia (Trupa muzicala ZUM, Solista), Mirela Vasadi (Televiziunea Romana, Realizator emisiunea “Arta fericirii”), Anne-Marie Ionescu (Magic FM & Rock FM, Marketing Manager) si Cristian China-Birta (Blogger& Managing Partner Kooperativa 2.0.).

Programul evenimentului este urmatorul:

09:30 – 10:10  Inregistrare participanti&  Welcome Coffee

10:10 – 10:40  Intro speech

10:40 – 11:30  Runda 1: 6 speech-uri pregatite (Partea I)

11:30 – 11:50  Coffee Break si Networking

11:50 – 13:00  Runda 2: 6 speech-uri pregatite (Partea II)

Alegerea speakerilor care merg in Runda 2

13:00 – 14:00  Pauza de masa

14:00 – 15:15  Runda 2 – 8 speech-uri spontane

Alegerea speakerilor care merg in Marea Finala

15:15 – 15:30  Coffee Break si Networking

15:30 – 16:30  Marea Finala - 4 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan

Premiere

16:30 – 17:00  Speech de incheiere


Citește și:

Stadionul Național din Varșovia, transformat in spital COVID! Când va fi gata?

Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri