De unde a învățat Andreea Bălan toată disciplina din viața ei și lecțiile importante pe care i le-a spus Stela Popescu. “Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu cum ești tu dimineața.”

De unde a învățat Andreea Bălan toată disciplina din viața ei și lecțiile importante pe care i le-a spus Stela Popescu. “Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu cum ești tu dimineața.”
De unde a învățat Andreea Bălan toată disciplina din viața ei și lecțiile importante pe care i le-a spus Stela Popescu. “Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu cum ești tu dimineața.”

Andreea Bălan a vorbit despre disciplina din viața ei și despre lecțiile învățate în carieră.

Andreea Bălan, cunoscuta și îndrăgita artistă, cu apariții impecabile de fiecare dată, atât pe scenă, cât și la TV, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, despre cum a învățat toată această disciplină din viața ei încă de mică, atunci când mergea la concerte și nu avea pe nimeni care să o ajute.

„Toate astea vin din copilărie, atunci când trebuia să mă îngrijesc singură când mergeam la concerte.

Și mergeam singură, fără mama, și eu trebuia să-mi fac bagajul, să am grijă de bagaj, să fiu ordonată că eram singură, nu avea nimeni grijă de mine, asistent, nimic. Ce asistent, că atunci, pe vremea aia, eram eu cu tata și tata, săracul, făcea și el ce putea și eu trebuia să am de unde învăța să mă machiez. La vremea respectivă, acolo nu aveai unde să te machiezi, iar ani de zile singură m-am machiat la emisiuni.”,
a povestit Andreea Bălan.

Sfatul important pe care l-a învățat Andreea Bălan de la regretata Stela Popescu

Citește și: Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea. Un simplu mesaj a dus la o poveste de dragoste. “Victor nu a apărut în viața mea până în momentul în care eu simțeam că este în energia mea.”

Artista a mai mărturisit și o lecție importantă pe care a învățat-o de la regretata Stela Popescu, cum că ea trebuie să fie mereu ca scoasă din cutie și nu există să apară în fața oamenilor, chiar și pe stradă, ciufulită sau neîngrijită, deoarece oamenii

trebuie să o vadă exact așa cum este la televizor, pentru a fi respectați. Deși ea este o persoană care apreciază naturalul, aceasta a mai adăugat că atunci când ne îngrijim, este despre respectul față de noi.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

„Eu sunt așa, ies din casă, adică totul e natural. Și Stela Popescu m-a învățat o chestie foarte bună și foarte interesantă pe care noua generație nu o are și mi-a zis așa: „Andreea, tu tot timpul trebuie să ieși scoasă din cutie din casă. Nu există ca tu să fii ciufulită pentru că așa îți respecți publicul. Publicul vrea să te vadă ca la televizor, nu vor să te vadă cum ești tu dimineața, cum te trezești ciufulită.

Doamna Stela m-a învățat și eu am băgat la cap și mereu am fost impecabilă când am încercat pe cât posibil să ies din casă. La noua generație, gândirea asta nu trebuie să fii 100% natural. Păi suntem naturali, dar hai să ne aranjăm un pic că e vorba de respect.”, a mai spus Andreea Bălan.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies