Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea. Un simplu mesaj a dus la o poveste de dragoste. “Victor nu a apărut în viața mea până în momentul în care eu simțeam că este în energia mea.”

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea. Un simplu mesaj a dus la o poveste de dragoste. “Victor nu a apărut în viața mea până în momentul în care eu simțeam că este în energia mea.”
Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea. Un simplu mesaj a dus la o poveste de dragoste. “Victor nu a apărut în viața mea până în momentul în care eu simțeam că este în energia mea.”

Andreea Bălan a povestit despre cum l-a întâlnit pe Victor Cornea.

Andreea Bălan este acum mai fericită ca niciodată, după ce și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche, după o perioadă în care și-a dorit să fie singură și să înțeleagă ce anume face greșit în viața ei. În cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, aceasta a fost întrebată cum s-au cunoscut ea cu sportivul de performanță, iar artista a povestit că totul a început în urmă cu un an, la Roland Garros, atunci când apăruse la televizor, în urma unui discurs despre spiritualitate, iar el a fost cel care a văzut filmulețul și a lăsat un comentariu la postare.

„Anul trecut, la Roland Garros, eu apărusem la televizor, vorbisem ceva de manifestare și spiritualitate, el a văzut filmulețul. Chiar dacă are 30 de ani, este foarte matur și pentru că sportul de performanța te maturizează. De asta zic că toată lumea comentează: “Păi e diferență mare de vârstă între ei, de 9 ani”, da dar să nu uităm că el este un sportiv de performanță.

El este plecat de acasă de la 7-10 ani și a fost de șase ori campion național la tenis, iar acum este în primii 70 din lume jucători de tenis la dublu și joacă cele mai mari turnee din această lume, adică el este un om foarte matur emoțional și dezvoltat și trait afară, el nu locuiește în România. Atunci noi de aia ne-am regăsit, chiar dacă există această diferență de ani.
Noi ne-am regăsit acolo, noi suntem pe acea frecvență, pe aceeași vibrație și pe aceeași lungime de undă cu tot.”,
a povestit Andreea Bălan.

Cum a fost prima întâlnire a Andreei Bălan cu Victor Cornea

Citește și: Andreea Bălan, destăinuiri emoționante despre bunica ei. Cum a fost copilăria artistei. “Am început cu Andrè și s-a terminat, s-a închis copilăria.”

Andreea Bălan și Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Andreea Bălan, conversație emoționantă cu bunica ei, de 90 de ani. Ce și-au transmis cele două: “Mulțumim că ne-ai crescut pe toți.”

În momentul în care Andreea Bălan s-a uitat cine i-a comentat pe Instagram, aceasta a văzut contul oficial și faptul că el este un sportiv de performanță, iar atunci a înțeles echilibrul și seriozitatea din viața lui, datorită numeroaselor turnee avute

și sportului de performanță pe care îl face. Cei doi au continuat să vorbească, astfel că Victor i-a făcut o surpriză, iar între meciuri, s-a urcat în avion și a venit acasă pentru o cunoaște, asta după ce au vorbit încontinuu o săptămână la telefon.

“Văzând acel filmuleț, pur și simplu mi-a scris pe Instagram, dar mi-a scris doar cu un compliment: “Bravo, Andreea, ești genială”, atât și eu pur și simplu am văzut că are bifă și când am văzut că este sportiv de performanță, atunci mi-a atras atenția pentru că am înțeles disciplina.

Am înțeles ambiția și nu știam cine este el. Mă știa, că toată România mă știe cu unele chestii, altele, nu contează și mi-a scris. După aceea i-am spus: “Mulțumesc” și apoi mi-a scris și de acolo și ne-am conversat pe Instagram. A terminat Roland Garros și nu trebuia să vină în țară, m-a cucerit complet, nu trebuia să vină în țară pentru că el în fiecare săptămână joacă în altă țară un nou turneu și după Roland Garros avea unul nou, dar a avut o zi liberă.
O zi și s-a urcat în avion și a venit. Am avut un date de 24 de ore și atunci ne-am cunoscut, adică am vorbit la telefon vreo săptămână.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

E un tip care are disciplina în sânge și seriozitatea pentru că până în momentul acela avusesem căsnicia, relația cu tatăl copiilor, și apoi a urmat o perioadă adolescentină pe care eu nu mi-o trăisem. Am pus stop când am văzut că mi se repeat aceleași lecții și că atrag persoanele nepotrivite în viața mea. Eu am pus stop și am zis: nu, eu de acum o să fiu singură și o să văd ce este în neregulă cu mine, ce vibrație am eu, de ce atrag persoanele nepotrivite în viața mea. Și de ce nu pot și eu să construiesc ceva stabil. Și am fost singură și m-am căutat pe mine, m-am vindecat, m-am dus în tot trecutul, am iertat pe toată lumea și foarte interesant, Victor nu a apărut în viața mea până în momentul în care eu simțeam că este în energia mea, adică simțeam că o să vină.”, a mai povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Bălan, conversație emoționantă cu bunica ei, de 90 de ani. Ce și-au transmis cele două: “Mulțumim că ne-ai crescut pe toți.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies