De necrezut! Raed Arafat: România poate reveni la stare de urgență


Raed Arafat a explicat că, în contextul pandemiei de coronavirus și în ciuda relaxării restricțiilor, România poate intra din nou în stare de urgență.


In articol:

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a făcut anunțul pe care niciun român aflat în izolare de peste două luni nu voia să îl audă. Secretarul de stat a mărturisit că, din cauza pandemiei de coronavirus, România poate intra oricând în stare de urgență.

Citeste si: Raed Arafat, ultim avertisment pentru români: „Dacă scapă de sub control situația, unele măsuri vor trebui să fie prelungite”

raed arafat, românia, stare de urgență, coronavirus, seful departamentului pentru situații de urgență
raed arafat, românia, stare de urgență, coronavirus, seful departamentului pentru situații de urgență

„Nu exclud nimic, nu pot să exclud aşa ceva. Eu sper să nu ajungem înapoi la astfel de situaţie. Dacă respectăm regulile (nu o să se revină), este în responsabilitatea noastră. Totul depinde de noi. Nu respectăm regulile (după 15 mai), ajungem în situaţia respectivă,” a explicat Raed Arafat.

Raed Arafat dorește mărirea sancțiunilor

Mai mult decât atât, secretarul de stat Raed Arafat a propus ca românii să primească amenzi în continuare, pe toată durata pandemiei de coronavirus, în cazul nerespectării regulilor impuse de autorități.

De asemenea, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență își dorește ca aceste sancțiuni să fie mărite, deci, propune mărirea amenzilor pentru zădărnicirea combaterii răspândirii noului coronavirus.

Citeste si: Avertismentul lui Raed Arafat: „Valul 2 poate să fie și în vară”

„Nu sunt pentru amenzile la care lumea să îţi râdă în nas când le dai. Ce înseamnă amendă mare, asta trebuie văzut. Dar, dacă e o amendă la care omul se uită la tine şi îţi spune eh, mai pot să o plătesc de două ori>> şi merge şi continuă să râdă de poliţist sau de jandarm sau de cel de la DSP, înseamnă că amenda nu are efectul ei.

Lumea s-a supărat când noi am zis că amenzile sunt importante. În orice societate democratică există amenzi, există coerciţie.

Nu există nicio societate care funcţionează fără astfel de sisteme,” a mai adăugat Raed Arafat.

Citeste si: Raed Arafat, informații importante despre purtarea măștilor după 15 mai! Ce spune despre măștile de bumbac

 


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, ultim avertisment pentru români: „Dacă scapă de sub control situația, unele măsuri vor trebui să fie prelungite”

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Raed Arafat, informații despre redeschiderea bisericilor după data de 15 mai: „Pentru oamenii credincioși este foarte important”

Anunț de ultimă oră! Raed Arafat: „15 septembrie este data!” Ce urmează să se întâmple?

Cand se termina pandemia de coronavirus in Romania. Anuntul oficial al lui Raed Arafat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când pică Constantin și Elena 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri