De ce să apelați la serviciile de recrutare ale Jordanriver.eu?


De ce să apelați la serviciile de recrutare ale Jordanriver.eu?

De ce să apelați la serviciile de recrutare ale Jordanriver.eu?

Care este avantajul oferit de serviciile de recrutare de la jordanriver.eu?

Găsirea de personal adecvat permanent sau sezonier pentru anumite domenii de activitate este o sarcină din ce în ce mai grea. Lipsa de solicitanți și obstacolele întâmpinate în procesul de recrutare pot conduce în timp la dificultății de funcționare din ce în ce mai mari. În aceste condiții singura soluție aflată la îndemâna angajatorilor este să apeleze la firme specializate în recrutarea și plasarea de muncitori străini, așa cum este și jordanriver.eu.

Migrația, lipsa de calificare, condițiile de muncă și salariile neatractive pentru forța de muncă locală au creat în utimii ani multe dificultăți în diverse sectoare ale economiei, cum ar fi agricultura, turismul, producția de bunuri etc.. În astfel de sitații mulți dintre angajatorii se văd nevoiți de multe ori să-și restângă activitatea sau să se gândească să-și relocheze afacerea. Astfel opțiunea pentru o firmă de recrutare  muncitori străini pare să fie singura soluție viabilă.

JR Recruitment este o companie multinațională ce activează în domeniul selectării și plasării forței de munca de mai bine de 25 de ani.

Ea dispune de toată experiența și metodele necesare pentru   angajarea de muncitori străini. Compania își desfășoră activitatea și în alte țări, precum Germania, Olanda, Canada, Israel. Grație reputației câștigate, firma a reușit să se impună ca una dintre cele mai serioase și stabile companii de angajare muncitori străini. Ea este foarte activă și pe piața din România, fiind din ce în ce mai solicitată și mai apreciată de angajatorii naționali.

Compania oferă beneficiarilor din diferite domenii de activitate servicii complete de recrutare.

Ea dispune în țara nastră de mai multe reprezentanțe, respectiv în București, Brașov, Iași și Arad. Principale țări din care sunt selectați și aduși angajații sunt: Nepal, India, Sri Lanka, Filipine, Thailanda.

In portofoliul firmei se regăsesc proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activează în industria hoteliera, a restaurantelor, frumusețe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale etc.. Datorită calității serviciilor și adaptării personalului plasat, firma se bucură de foarte multă apreciere și tot mai multe solicitări din partea angajatorilor din țara noastă.

Care sunt principalele avantaje oferite de Jordan River Recruitment?

În condițiile în care în multe domenii de activitate, beneficiarii afacerilor au tot mai puține șanse să găsească personalul de care au nevoie la nivelul forței de muncă locale, apelarea la  serviciile oferite de o firmă de recrutare muncitori străini este foarte importantă pentru a suplini deficitul și a asigura supraviețuirea. Lucrătorii plasați de astfel de companii sunt în marea lor majoritate calificați și dispuși să-și îndeplinească cu cât mai multă responsabilitate sarcinile de serviciu care le sunt încredințate. Aceștia provin de cele mai multe ori  din țări cu un nivel de trai și de salarizare sub cel din țara noastră. Acest aspect justifică de multe ori dorința de a accepta oferte care multora de pe piața locală li se par netentante.

Avantajele apelării la o astfel de firmă sunt evidente. Printre cele mai importante amintim:

 • profesionalism și seriozitate în selectarea și plasarea de muncitori străini;
 • suplinirea deficitului de forță de muncă;
 • un grad mai mare de ocupare a locurilor de muncă libere;
 • posibilitatea de a beneficia de personal calificat;
 • costuri mai mici cu ocuparea forței de muncă;
 • o mai mare stabilitate a duratei de ocupare a unui post.

Firme de recrutare de acest tip, așa cum este și JR Recruitment, sunt foarte importante pentru a sprijini activitatea și a asigura  supraviețuirea  unor domenii diverse. Datorită utilității, ele au parte de o reputație din ce în ce mai bună. Angajarea de muncitori străini se dovedește singura modalitate prin care anumite domenii  pot fi mai puțin afectate de criza forței de muncă locale.

De ce să apelați la serviciile de recrutare ale Jordanriver.eu?

În cele mai multe cazuri experiența și rezultatele pozitive obținute sunt criterii foarte importante pentru selectarea unei companii cu care să lucrați. În acest sens, JR Recruitment este cea mai potrivită alegere pentru a vă bucura de cele mai bune servicii de recrutare muncitori străini și de un parteneriat de lungă durată.

Iată care sunt cele mai importante criterii după care se desfășoară activitatea companiei:

 • promptitudine și seriozitate în derularea întregului proces de recrutare
 • respectarea strictă a tuturor reglementărilor naționale și internaționale specifice din domeniu
 • oferirea de sprijin în întocmirea și obținerea tuturor documentelor legale de muncă
 • deținerea experienței și autorizărilor necesare pentru realizarea acestui gen de servicii de recrutare;
 • prezență internațională și o reputație foarte bună;
 • o vechime de peste 25 de ani;
 • deținerea de personal calificat pentru selecția și angajarea de muncitori străini;
 • folosirea de metode proprii și eficiente de recrutare;
 • o reprezentare națională foarte bună.

Acestea sunt motive temeinice și suficiente pentru a alege să apelați la această companie ori de câte ori aveți nevoie de personal calificat din străinătate. Ea reprezintă soluția perfectă pentru recrutarea și plasarea de forță de muncă din stăinătate și pentru garantarea celor mai bune condiții de contractare și protejare a drepturilor și obligațiilor angajatorilor și angajaților.

Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita o ofertă accesați site-ul Jordanriver.eu!


Abonează-te pe

Citește și:

Vrei sa afli care este cadoul ideal pentru un barbat? Remy Martin este raspunsul!

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Cum alegi cea mai bună saltea pentru pat?

Soția lui Kellan Lutz a născut! Primele imagini cu fetița actorului din Twilight

Horoscop zilnic vineri, 5 martie 2021! Află ce zodie primește cadou o vacanță!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 6 martie 2021! Află ce zodie descoperă o greșeală mare la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din (auxiliare)
Parteneri