De ce pleacă un bărbat dintr-o relație. „Și bărbatul simte”


Află din rândurile următoare care sunt comportamentele greșite ce îl fac pe bărbat să te părăsească.


In articol:

Se întâmplă adesea ca femeile să adopte anumite comportamente greșite, care, repetate în mod constant, îl fac pe bărbat la un moment dat să plece din relație.

De multe ori, femeile nu conștientizează cu adevărat că au acționat greșit în nenumărate rânduri și se întreabă de ce partenerul de viață le-a părăsit. În cadrul unei emisiuni, numerologul Corina Stratulat a oferit detalii despre motivele pentru care bărbații pleacă din relații, în funcție de strucura lor numerologică.

3 motive pentru care bărbatul pleacă dintr-o relație

Citește si: Capcana cuplurilor cu probleme: Cum fac ca relația mea sa fie ca înainte?

 Care sunt comportamentele greșite ce îl fac pe bărbat să te părăsească

Specialistul în domeniu a împărțit motivele pentru care bărbatul pleacă dintr-o relație în funcție de trei comportamente greșite ale femeii, care atunci când sunt repetate, îl fac pe bărbat să-și dorească să încheie relația amoroasă indiferent de cât de bine sudată ar fi ea.

Nu îi sunt validate sentimentele

Citește si: Cum prevenim răcirea relației de cuplu. „Nu știm să gestionăm o relație pe termen lung”

De ce pleacă un bărbat dintr-o relație

Femeile au adesea impresia că bărbații nu au sentimente. Ei nu simt tristețe, furie, teamă și așa mai departe. Acesta este o convingere greșită, care în timp poate afecta starea emoțională a partenerului și îl poate face să ne părăsească. De aceea, este foarte important să-i validăm emoțiile și mai mult decât atât, să îl sprijinim din punct de vedere emoțional.

Și bărbatul de lângă noi simte. Simte tristețe, furie și adesea îi e și lui greu în anumite situații. Dacă vrem o relație funcțională și pe termen lung trebuie să-i fim sprijin emoțional .”, spune specialistul în domeniu.

De obicei bărbații își exprimă mai greu sentimentele, dar acest lucru nu înseamnă că ei nu le au. Specialistul în domeniu le recomandă doamnelor și domnișoarelor care se confruntă cu un partener de viață ce întâmpină dificultăți în a-și exprima sentimentele, să creeze contexte favorabile pentru a-i facilita deschiderea sufletească.

Astfel, putem să folosim expresii ca „ Ce te îngrijorează ?”; „ Cum te simți astăzi ?”; „ Sunt alături de tine indiferent de situație ”.

Așa îi vom oferi bărbatului de lângă noi convingerea că sentimentele sale sunt validate și mai mult decât atât, că se poate baza pe înțelegerea și susținerea noastră indiferent de situație.

Îi este rănit orgoliul masculin

Citește si: Cum să te ferești de o relație pansament. „Durerea poate fi și mai mare”

 Care sunt comportamentele greșite ce îl fac pe bărbat să te părăsească

Din dorința de independență a fiecărei femei, adesea se întâmplă ca orgoliul masculin să fie rănit și astfel bărbatul se poate simți umilit, cu sau fără intenție. Expresiile ca „ Mă descurc și singură ” sau „ Nu ai fost în stare să rezolvi ” au o încărcătură negativă pentru partenerul de viață, care se poate simți umilit și nevalorificat la potențialul său masculin. Aceste lucruri scad stima de sine masculină și îl pot face pe bărbatul din viața noastră să ne părăsească.

Lucrurile acestea îl fac pe un bărbat să se distanțeze, să nu mai dea energie în relație și să-și ducă mintea în altă parte .”, explică specialistul în domeniu.

Se află într-o continuă competiție

Citește si: 5 pași pentru a revigora o relație. „Conflictele sunt constructive”

 Care sunt comportamentele greșite ce îl fac pe bărbat să te părăsească

În cadrul unei relații se întâmplă diferite situații în care cei doi parteneri uită că trebuie să fie într-un continuu parteneriat și să acționeze ca o echipă și intervine competiția. Femeile au tendința de a se afla într-o continuă competiție. În schimb, într-o relație nu ar trebui să fie vorba despre cine aduce mai mulți bani în casă, cine știe mai multe lucruri, cine face mai multe treburi casnice, ci cum putem să facem toate aceste lucruri astfel încât să ne fie bine amândurora.

De aceea, de multe ori, bărbatul preferă să iasă dintr-o relație tocmai pentru că nu mai simte că face o echipă cu femeia de lângă el, ci că partenera este într-o continuă competiție cu el.

Când apare competiția se distruge parteneriatul .”, ne avertizează specialistul în domeniu, care le sfătuiește pe doamnele și domnișoarele ce își doresc să aibă parte de o relație lungă și bine sudată să facă echipă cu persoana de lângă ele și să nu încerce să concureze pentru a vedea cine este mai bun.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum scurtează o relație certurile din cuplu. ,,Nu tratezi cu empatie”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Motivele pentru care apare infidelitatea în cuplu. ,,Este împărțită în mai multe categorii”

Care sunt efectele alcoolului în relația de cuplu. „Când te lupți cu alcoolismul este ca și cum te-ai lupta cu un monstru.”


DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri