De ce nu se casatoresc femeile nascute in luna mai dupa 35 de ani! Mihai Voropchievici iti spune toate secretele!


Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat caracteristicile celor nascuti in luna mai. Ce-i diferentiaza pe cei nascuti in luna mai de restul lumii?

Potrivit lui Mihai Voropchievici, cei născuţi în luna mai sunt oameni curajoşi, au intuiţie, ştiu să facă afaceri şi au simţul banului.

"Luna mai, fiind a cincea luna, toti nativii din aceasta luna sunt niste oameni foarte curajosi, foarte buni, intuitivi. Stiu de unde sa se duca la o afacere, stiu sa faca o afacere, au simtul banului. Sunt foarte individualisti, foarte independenti.

Caracteristica de baza e independenta. Sunt foarte versatili. Sunt iubitori de calatorii, de aventura, sunt buni cercetatori.

Sunt iscoditori, foarte critici uneori. Dar sunt greu de controlat si de stapanit pe ceea ce inseamna o casatorie. Daca nu le-a mers o casnicie, devin circumspecti in a face o noua legatura.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

I-am prins în fapt! Imaginile flagrantului, în exclusivitate! Cum funcționează instituțiile fundamentale ale statului, în Găurenii de Jos, satul unde “Moldovenii” sunt la putere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri