De ce nu e bine să speli vinerea! Ce s-a întâmplat în familia Lidiei Fecioru pentru că nu a ținut cont


De ce nu e bine să speli vinerea! Ce s-a întâmplat în familia Lidiei Fecioru pentru că nu a ținut cont


In articol:

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat de ce nu e bine să se spele rufe în ziua de vineri. Dacă multe persoane evită să facă la cuptor anumite produse, ei bine, se spune că nu este bine nici să se spele rufele în ziua de vineri și Lidia Fecioru a dezvăluit de ce ar trebui să evităm asta.

„Orice zi are vibrația ei și informația ei. Ziua de Vineri ține de Parascheva și de Sfânta Vineri. Povestea mama noastră când eram noi foarte mici și își construise casa. A lucrat și sâmbăta și duminică, nu ținea sarbatorile, avea patru fete.

A spus ca a visat-o pe Sfânta Vineri care era plină de vopsea, de var și a întrebat-o de ce era așa.

Sfânta Vineri i-a zis că lumea nu o sărbătorește. Vinerea nu se spală în tradiția noastră românească. Vinerea e un fel de sărbătoare, de pregătire de weekend‘, a explicat Lidia Fecioru în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

Cum trebuie să te îmbraci dacă vrei să atragi energiile pozitive


Se pare că hainele au o importanță foarte mare în atragerea energiilor pozitive, iar bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum ar trebui să ne îmbrăcăm pentru a atrage norocul și banii în fiecare zi, fără prea mulle efort.

Citeste si: A descoperit din greșeală un telefon ASCUNS în perete și l-a deschis. Ce era înăuntru, ți se face părul măciucă

Citeste si: Care sunt grăsimile sănătoase și cum ne ajută să slăbim? Află totul de la specialişti de top!

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Simonei Halep?

Lidia Fecioru mai este de părere că dacă avem haine pe care nu le-am mai îmbrăcat de mult timp și nici nu credem că le vom mai îmbrăca prea curând, ar trebui să le oferim cuiva pentru că se încarcă cu energii negative. Dacă nu vrem să le dăm cuiva cunoscut, le putem duce la un centru de reciclare.

„Atâta timp cât nu am purtat o haină ceva timp, s-o dăm, să nu stăm cu ea. Se încarcă cu energii negative pentru că avem evenimente îmbrăcate în acele haine, fiind îmbrăcați atâta timp. Ele au purtat și poartă amprenta noastră energetică”, a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul unei emisiuni TV.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri