De ce nu e bine să ai oglinda în dormitor. Cum explică specialiștii Feng Shui

feng shui
feng shui

Află din acest articol de ce nu este recomandat să amplasezi oglinzi în dormitor, dar și ce spun regulile Feng Shui despre acest subiect.

Modul cum ne aranjăm casa este extrem de important, atât din punct de vedere estetic, cât și energetic. Este recomandat ca în momentul în care renovăm sau ne dorim să facem schimbări în casă, să apelăm la ce spun regulile Feng Shui, pentru a ne asigura că ne creăm un mediu armonios. Oglinda este un obiect insipensabil în orice casă, însă aceasta ascunde diverse mistere. De aceea, trebuie să respectăm cu strictețe recomandările specialiștilor în Feng Shui.

Descoperă în rândurile de mai jos de ce nu este bine să avem oglindă în dormitor, dar și unde am putea să o așezăm, astfel încât să ne poarte noroc.

De ce nu e bine să ai oglinda în dormitor, conform regulilor Feng Shui

Citește și: Transformă-ți casa într-o locuință elegantă, cu doar câteva trucuri. Sfaturi de design interior

oglinda in dormitor feng shui
Oglindă în dormitor[Sursa foto: freepik]

Citește și: Culori care merg bine cu roșu. 13 combinații reușite de ținute

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oglinzile sunt considerate obiecte care reflectă și amplifică energia. Deși pot crea efectul de spațiu mai mare și de luminozitate, nu este recomandat să avem oglindă în dormitor.

Potrivit practicii Feng Shui, oglinzile din dormitor pot perturba energia și liniștea, aspecte necesare unui somn odihnitor. Amplasate în locul în care dormim, aceste obiecte ne pot da o stare de agitație și neliniște, care ne vor face să nu putem să dormim. Dacă totuși locuiești într-o garsonieră sau pur și simplu nu ai unde să așezi oglinda decât în dormitor, evită să o amplasezi în fața patului.
Nu doar că este posibil să te sperii de propria reflexie, în cazul în care te trezești noaptea, dar acest lucru poate crea senzația de prezență străină și poate provoca un somn agitat.

Unde să așezăm oglinda în casă ca să ne poarte noroc

reguli feng shui dormitor
reguli feng shui dormitor[Sursa foto: freepik]

Oricine are nevoie de o oglindă, în special doamnele, fie că vorbim de cele mari sau cele de dimensiuni mai mici, destinate machiajului.

Chiar dacă designerii de interior ne recomandă să amplasăm cât mai multe oglinzi în casă, pentru a crea efectul de luminozitate și mărire a camerei, este esențial să consultăm regulile Feng Shui înainte, dacă ne dorim să avem parte de energii pozitive în propria locuință. Așadar, este recomandat să alegem cu atenție locul unde amplasăm oglinda, dacă vrem să beneficiem de armonie. Specialiștii Feng Shui recomandă plasarea oglinzilor în holuri sau sufragerie, unde acestea pot atrage și amplifica energia pozitivă.
De asemenea, oglinda amplasată pe un hol este foarte utilă, deoarece vezi cum arăți chiar înainte să ieși din casă. Mai mult, un loc favorabil pentru o oglindă este zona de lângă intrare, dar nu direct în fața ușii

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Alte obiecte pe care nu e bine să le ții în dormitor

feng shui casa
Reguli feng shui[Sursa foto: freepik]

Dormitorul este un loc sacru pentru fiecare dintre noi, reprezentând camera intimității și a odihnei. De aceea, este vital să acordăm o mare atenție modului în care îl decorăm. În afară de oglinzi, există și alte obiecte pe care ar trebui să le evităm în dormitor, pentru a menține un spațiu de odihnă și relaxare. Aparatele electronice, fie că vorbim de laptop, televizor, radio sau telefon mobil nu sunt recomandate să existe într-un dormitor, fiindcă ne pot distrage atenția de la odihnă. De asemenea, nu este recomandat să ne decorăm dormitorul cu plante mari. Cu toate cp acestea pot purifica aerul, cele mari și voluminoase pot crea un mediu prea activ pentru dormitor. Astfel, poți alege plante mai mici pentru a crea un ambient plăcut în dormitor. Un alt aspect important în regulile Feng Shui este acela că prea multe piese de mobilier pot aglomera spațiul și pot bloca fluxul liber de energie. Este ideal să menținem dormitorul simplu și ordonat, doar cu ce este strict necesar.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Plante care înfloresc toată vara. Bucură-te de prospețimea lor întreg sezonul!

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies