De ce avem ghinion în dragoste? Ce trebuie să faci pentru a alunga neşansa şi să atragi norocul


Găsirea partenerului depinde de hazard, de întâmplare sau, mai popular spus, de noroc şi ghinion? Cine sunt „ghinioniştii din dragoste”? Studii recente arată că peste 28% din femei si 20% din bărbaţi îsi găsesc cu foarte mare dificultate un partener de viaţă stabil.

Chiar si în cazul în care avem un fond nativ sincer, în contact cu cei din jur putem adopta în mod inconstient o atitudine care este percepută a fi o mască prea opacă si care ne ascunde adevărata fire.

Cei din jur care nu au suficientă intuiţie sau elementare cunostinţe de psihologie pot înţelege gresit că masca pe care o purtăm este de fapt o deghizare a unei firi nesincere, false, pline de lucruri ascunse sau defecte.

Unele atitudini ale noastre conţin anumite semnale comportamentale care pot declansa o respingere instinctivă a celor din jur.

Astfel, spre exemplu, emotivii au tendinţa de a-si duce des mâna către nas, gură sau faţă. Acesti stimuli sunt percepuţi în mod inconstient sau constient drept un semn al nesiguranţei sau al unei firi ascunse, mincinoase.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscopul saptamanii

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri