De ce avem ghinion în dragoste? Ce trebuie să faci pentru a alunga neşansa şi să atragi norocul


Găsirea partenerului depinde de hazard, de întâmplare sau, mai popular spus, de noroc şi ghinion? Cine sunt „ghinioniştii din dragoste”? Studii recente arată că peste 28% din femei si 20% din bărbaţi îsi găsesc cu foarte mare dificultate un partener de viaţă stabil.

În mod straniu, 70% din femeile ghinioniste în găsirea partenerului de cuplu stabil au un aspect fizic foarte plăcut, iar peste jumătate din acestea erau chiar sigure de faptul că au o înfăţisare care place.

Cu toate acestea, cele care se îndoiau de aspectul lor fizic tindeau să creadă că, dintr-un motiv misterios sau magic, bărbaţii nu se apropie prea mult de ele sau nu pot sta alături de ele foarte mult timp. Este bine să reamintim că cei mai mulţi bărbaţi care doresc o relaţie durabilă nu au ca principal criteriu de selecţie frumuseţea strălucitoare.

Fie că suntem sau nu constienţi, toţi purtăm o mască socială atunci când intrăm în contact cu cei din jur. În realitate, este vorba de felul în care suntem impulsionaţi să ne prezentăm în faţa oamenilor încercând să ne definim personalitatea, caracterul si uneori calităţile.

Problema este că această mască pe care o purtăm poate fi deseori mult prea diferită de ceea ce suntem în realitate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania” ,pe punctul de a-si pierde fratele geaman "Era legat de pat..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri