Curs avansat de event planning cu trainer international


Curs avansat de event planning cu trainer international

Cursul avansat de event planning va invata sa planificati si sa realizati evenimente conform strategiei de business a companiei dumneavoastra, precum si cum sa creati un concept de eveniment si sa il implementati.


In articol:

Cursul

este organizat de Scoala Internationala de Comunicare din Londra- ISOC, in parteneriat cu Creative Business Management, fiind sustinut de Kelly Freeman, trainer cu 25 de ani de experienta in domeniu. In urma absolvirii cursului veti obtine o certificare in event management recunoscuta international.

In cadrul cursului se pune accent, in mod deosebit, pe strategie. Astfel, veti afla cum sa stabiliti strategia pentru a va asigura ca exista ROI in urma evenimentului, ca acesta este in armonie cu valorile brandului pe care il reprezentati si ca

joaca un rol in atingerea obiectivelor de business. De asemenea, veti invata cum sa coordonati echipele implicate in organizarea evenimentului si ce trebuie sa faceti, in calitate de moderator al unui eveniment. Traineri cu experienta in organizarea de evenimente si PR va vor dezvalui secretele meseriei, prin exercitii practice si metoda de predare interactica. Veti afla regulile scrise si nescrise de protocol si eticheta de business, precum si diferente culturale de care trebuie sa tineti seama.

PROGRAM

Sâmbata: 10:00 – 17:00

Duminica: 10:00 – 17:00

CUI SE ADRESEAZĂ

Cursul avansat de event planning cu trainer international se adreseaza persoanelor responsabile cu crearea si implementarea strategiilor pentru organizarea de evenimente. Prin materie si modul in care este structurata, cursul va permite sa va dezvoltati gândirea strategica si sa aplicati cu usurinta cele mai noi tehnici din domeniu.

OBIECTIVE CURS

Dupa absolvirea cursului, veti putea sa:

  • Creati o strategie completa pentru organizarea unui eveniment, folosind cadrul de lucru in 10 etape
  • Va ocupati de project managementul unui eveniment amplu
  • Coordonati realizarea unui eveniment la un nivel de top
  • Gazduiti si sa moderati un eveniment
  • Creati un program interesant pentru desfasurarea evenimentului
  • Planificati si pregatiti toate aspectele logistice si practice ale unui eveniment
  • Intelegeti regulile universale de protocol, eticheta, curtoazie si maniere

DESPRE

CURS

In cadrul cursului sunt folosite metode de predare interactive si instrumente de lucru practice, pentru a va ajuta sa internalizati notiunile predate si a va permite sa le aplicati cu usurinta in afara cursului. Cursul nu va consta in prezentari sau prelegeri teoretice.

Materia este structurata in opt module, fiecare concentrându-se pe un anumit set de concepte cheie si abilitati necesare unui event planner de succes. In fiecare modul sunt prezentate notiunile principale referitoare la regulile de bune practici si conceptele cheie, acestea fiind urmate de activitati interactive de invatare, ca workshopuri, discutii, studii de caz si jocuri de rol.

Practic

Acest curs se concentreaza pe notiuni imediat aplicabile in situatii reale, nu pe teorie. Trainerul va va prezenta conceptele in mod clar, apoi se va concentra pe elementele practice. Materia este revizuita in mod constant si trainerii activeaza in aceasta industrie, asa ca toate notiunile prezentate vor fi de actualitate.

Activ

Predarea consta in prezentarea concisa a regulilor de bune practici si activitati de invatare interactive, ca workshopuri, jocuri de role, analize de studii de caz, coaching, brainstorming si discutii de grup. Cursantii nu vor asista pasiv la predare

Antrenant

Cursul este interesant, antrenant din punct de vedere intelectual si livrat intr-un mod relaxat si profesionist.

Inspirational

Toti trainerii ISOC sunt profesionisti in comunicare, cu cel putin 15 ani de experienta in domeniu, entuziasti, care vor sti sa va stimuleze creativitatea.

Individual

Cursul este livrat in format comunicativ, nu sub forma unei lectii clasice, predate din spatele unei catedre. Fiecare cursant se va bucura de atentia trainerului. Cursul ofera si oportunitati de networking si impartasirea propriilor experiente.

Kelly Freeman

Kelly este expert in comunicare guvernamentala, cu 25 de ani de experienta in patru departamente guvernamentale si Ministere britanice. A fost Director de Comunicare in Departamentul pentru Mediu, Alimentatie si Probleme Rurale (Defra) si pentru o agentie de aplicare a legii din cadrul Ministerului de Interne. In ambele organizatii, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta strategiile de comunicare ale departamentelor si de a contribui la strategia generala de comunicare a Guvernului.

Ea este membru activ al Retelei de Comunicare a Guvernului Marii Britanii, contribuind la dezvoltarea instrumentelor, sistemelor si proceselor necesare pentru sustinerea unei abordari strategice a comunicarii guvernamentale. A coordonat reorganizarea strategica a Defra si a stabilit directiile de comunicare in cadrul echipei ei.


Abonează-te pe

Citește și:

Katie Bates și Travis Clark s-au logodit! Ce surpriză i-a pregătit cântărețul iubitei lui?

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Rețetă de covridog. Cum faci aluatul și ce fel de crenvurști trebuie să cumperi

Flavia Mihășan o să nască, în curând, al doilea copil! Imagine inedită cu burtica! „Ne vedem...”

Ana Porgras nu se întoarce în competiția Survivor România! Faimoasa este în drum spre România

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 12 aprilie 2021! Află ce zodie primește o veste tragică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri