După ce s-au uscat, se toacă mărunt cu un cuţit. Untura se pune la topit, pe foc mic, după care, se adaugă frunzele tăiate mărunt, amestecându-se mereu cu o lingură de lemn, aproximativ 5 minute, până când compoziţia se omogenizează.
După ce s-au uscat, se toacă mărunt cu un cuţit. Untura se pune la topit, pe foc mic, după care, se adaugă frunzele tăiate mărunt, amestecându-se mereu cu o lingură de lemn, aproximativ 5 minute, până când compoziţia se omogenizează.
Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie
5 frici pe care le transmitem inconştient copiilor noştri
Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție
Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun
A şasea cea mai răspândită formă de cancer ucide anual peste 2.500 de români