Cum se prepară cele mai gustoase si crocante jumări


Cum se prepară cele mai gustoase si crocante jumări

Mod de preparare

 

Se curătă slănina de sorici (soriciul este cel care se va prinde si se va lipi primul de fundul vasului) si se taie slănina in cubulete cat mai egale. Intr-un tuci sau o oală cu fundul gros e pune slănina tăiată cu apa si se pune oala la foc. Amestecati des in oală, pană ce apa incepe să fiarbă, să scadă din ce in ce mai mult  si slănina incepe să se topească si să lase untură. 

 

Citeşte continuarea AICI. 


Abonează-te pe

Citește și:

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIV

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Primele imagini cu avionul groazei de la Exatlon! 4 Războinici, la un pas de moarte! S-a întâmplat la Exatlon Mexic

Dramă incredibilă pentru Monica Gabor! Tatăl vedetei ar fi fost rupt cu bătaia dupa ce a fost prins la furat de porumb într-un sat de lângă Bacău! EXCLUSIV

10 poziţii de sărut care te duc în al nouălea cer

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Mădălin Ionescu vrea să plece de acasă! Cristina Șișcanu a avut o reacție neașteptată: „Poți să pleci...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri