Primele imagini cu avionul groazei de la Exatlon! 4 Războinici, la un pas de moarte! S-a întâmplat la Exatlon Mexic


Primele imagini cu avionul groazei de la Exatlon au fost făcute publice în presa din Mexic.

 

Incidentul aviatic în urma căruia 7 concurenţi de la Exatlon Mexic au abandonat competiţia ocupă spaţii largi în presa din America Centrală. Jurnaliştii mexicani au făcut publice şi primele imagini în care apare avionul în care patru Războinici şi mai câţiva membri ai echipei au suferit spaima vieţii lor.

Conform producătorilor, cu o zi înainte de meciul cu România, echipa albastra se întorcea de la Punta Cana, acolo unde Războinicii câştigaseră o mini-vacanţă, când avionul a intrat într-o zonă de turbulenţe puternice, s-a răsucit la 360 grade şi a fost redresat în ultimul moment de pilot.

7 Războinici, înlocuiţi!

În urma incidentului, cei patru concurenţi care au fost în avion plus alţi trei colegi, au anunţat că se retrag din competiţie. Oficial, aceştia au declarat că ”viaţa e mai importantă decât faima şi banii” şi că incindentul i-a făcut să aprecieze altfel viaţa de acasă.

Jurnaliştii din Mexic spun că după incident ar fi avut loc un conflict între concurenţi şi staff-ul show-ului pe motiv că aceştia nu au fost lăsaţi să ia legătura cu cei de acasă (lucru interzis cu desăvârşire de regulamentul Exatlon). Informaţia nu a fost însă confrimată de Tv Azteca, televiziunea care difuzează Exatlon în Mexic.

În acest moment, 7 concurenţi noi au fost aduşi de urgenţă în Republica Dominicană, iar show-ul continuă. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri