Cum să slăbești fără a te înfometa. Scapă de kilogramele în plus într-un mod sănătos

cura de slabire fara sa te infometezi
Cum să slăbești fără a te înfometa. Scapă de kilogramele în plus într-un mod sănătos

Majoritatea persoanelor care își doresc să slăbească, au tendința de a se înfometa, crezând că este o alegere bună. Însă știați cum puteți slăbi și fără să vă înfometați?

Aflați din rândurile următoare cum puteți slăbi mai exact fără să fie nevoie să vă înfometați, dar și care sunt principiile care stau la baza dietei Shangri La. În plus, descoperiți și care este perioada pentru care ar trebui să țineți această dietă pentru a avea parte de rezultatele dorite.

 

Cum să slăbești fără a te înfometa

O dietă numai bună pe care o puteți încerca dacă vă doriți să pierdeți câteva kilograme fără să vă înfometați, atunci este momentul să încercați dieta Shangri La, care reprezintă un regim de slăbire de succes.

Principiul cel mai important care stă la baza acestei diete este următorul: nu trebuie să mori de foame pentru a slăbi! Cu siguranță această idee vă surâde, datorită faptului că deseori o dietă poate însemna să nu consumați anumite alimente preferate.

Prin urmare, dieta Shangri La este una dintre puținele diete care nu te înfometează. Practic, atunci când vei ține acest regim vei învăța un principiu destul de simplu, care te va ajuta să nu îți mai fie foame atât de des ca înainte. Astfel, în loc să degustați tot felul de alimente nesănătoase, chiar înainte de masă, veți prefera să încercați noile trucuri ale acestei diete.

dieta shangri la

Citeste si: Cât timp fierbe carnea de vită. Ce beneficii are carnea de vită

 

Principiile de bază ale dietei Shangri La

Cu toate că nu există foarte multe reguli în această dietă de slăbire, pe care trebuie să le urmați, cea care există trebuie respectată cu adevărat.

Este vorba despre o singură regulă simplă și care s-a dovedit a fi foarte eficientă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Pentru a avea rezultatele pe care vi le doriți, ar trebui să urmați această regulă: înainte cu o oră (sau după fiecare masă) veți consuma anumite lichide, după cum urmează:

  • Veți consuma între 1-4 lingurițe de ulei de măsline extra virgin, pe care îl veți dilua în apă.
  • De asemenea, veți mai consuma și 3-4 lingurițe de soluție de zahăr, diluată într-un litru de apă.
  • Veți urma această regulă, înainte de fiecare masă (sau după).

cum sa slabesti fara a te infometa

Citeste si: Ceai de teci de fasole. Beneficii și contraindicații

Cu toate că multe persoane au impresia că nu poate funcționa o astfel de dietă, aceasta va avea rezultate neașteptate, urmând doar acest sfat simplu. Prin urmare, această dietă constă în faptul că nu presupune restricționarea anumitor alimente, ci pur și simplu are scopul de a controla pofta de mâncare.

Bineînțeles că nu este indicat să consumați în această perioadă produse de tip fast-food sau orice alte alimente procesate, însă cu toate acestea, este indicat un consum mai ridicat de piureuri de legume, supe creme  și alte astfel de feluri de mâncare, în această perioadă.

Secretul constă mai exact în a învăța cum să diminuați mai exact pofta de mâncare, pentru că asta este adevărata problemă.

Deseori, persoanele care au un apetit crescut tind să mănânce imediat în momentul în care simt că le este foame, uitând de orice regulă.

Totodată, dacă vă doriți să aveți anumite gustări între mese, ar trebui să consumați alimente mai sănătoase, prin urmare și nutritive, precum fructele, o mână de nuci sau un smoothie. Odată ce veți începe acest regim de slăbire, veți observa că obiceiul de a consuma alimente cât mai des, va dispărea.

principiile de baza ale dietei shangri la

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Citeste si: Dieta Andrei Măruță. Cât a slăbit soția prezentatorului TV în doar câteva luni

 

Pentru ce perioadă se ține dieta Shangri La

Timpul în care veți ține această dietă, va depinde în funcție de rezultatele pe care le doriți, dar și de cum vă va face să vă simțiți acest mod nou de viață. 

În cazul în care considerați că nu ați slăbit atât cât vă doriți în primele săptămâni de dietă, ați putea să creșteți numărul de lingurițe de ulei de măsline, dar și de soluție de zahăr, față de cele precizate anterior. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți și este recomandat, ține de începerea cu mai puține lingurițe, pentru a vedea care este efectul asupra organismului.

În toată această perioadă, se recomandă să mâncați mai sănătos și să faceți mișcare mai multă. Această dietă se ține în mod normal, timp de aproximativ o lună, pentru a observa efectele apărute.

Inventatorul dietei, Seth Roberts, un profesor american de psihologie, susține că a slăbit aproximativ 16 kilograme în doar 4 luni fără să-și pună restricții la alimente, doar consumând ulei zilnic. 

pentru ce perioada se tine dieta shangri la

Citeste si: 16 Mâncăruri rapide și ușor de făcut pentru momentele când ești pe fugă



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului: „Atunci e și ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies