Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului: „Atunci e și ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el”

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului

Roxana Vancea a vorbit despre botezul băiețelului ei. Când va avea loc marele eveniment și unde vor petrece alături de persoanele apropiate.

Roxana Vancea se poate declara cea mai fericită femeie din lume! Vedeta  a născut pe data de 17 noiembrie un băiețel perfect sănătos, iar acum se pregătește de botezul lui, eveniment despre care a vorbit recent cu lux de amănunte. 

Citeste si: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe: „Fiecare deja se impune”. Cum arată și ce vârste au cele două

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului
Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului[Sursa foto: Instagram]

Când va avea loc botezul băiețelului Roxanei Vancea

Botezul băiețelului ei va avea loc pe data de 21 mai, spune vedeta, la biserica Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, situată în zona Moghioroș. Roxana Vancea a oferit și câteva detalii despre petrecerea de după, la care se pare că nu vor fi invitate prea multe persoane.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș”, a mărturisit Roxana Vancea, pentru playtech.ro

Citeste si: Ștefan Stan, decizie radicală împreună cu familia sa: „Urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră”

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului
Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului[Sursa foto: Instagram]

Câți invitați vor fi invitați la eveniment

Vedeta nu și-a dorit foarte mulți invitați la botez, astfel că evenimentul va fi organizat doar cu persoanele apropiate, în jur de 20 la număr. Proaspăta mămică a mai spus că botezul va fi chiar de ziua tatălui  ei, pe 21 mai, iar totul pe care îl va avea va fi de mari dimensiuni.

„Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea. Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soru-mea cu cumnatul, părinții”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cand își descoperă bebe mânuțele. La naștere, mânuțele bebelușului sunt încleștate

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies