Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului: „Atunci e și ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el”


Roxana Vancea a vorbit despre botezul băiețelului ei. Când va avea loc marele eveniment și unde vor petrece alături de persoanele apropiate.


In articol:

Roxana Vancea se poate declara cea mai fericită femeie din lume! Vedeta  a născut pe data de 17 noiembrie un băiețel perfect sănătos, iar acum se pregătește de botezul lui, eveniment despre care a vorbit recent cu lux de amănunte. 

Citeste si: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe: „Fiecare deja se impune”. Cum arată și ce vârste au cele două

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului

[Sursa foto: Instagram]

Când va avea loc botezul băiețelului Roxanei Vancea

Botezul băiețelului ei va avea loc pe data de 21 mai, spune vedeta, la biserica Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf.

Împărați Constantin și Elena, situată în zona Moghioroș. Roxana Vancea a oferit și câteva detalii despre petrecerea de după, la care se pare că nu vor fi invitate prea multe persoane.

Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș”, a mărturisit Roxana Vancea, pentru playtech.ro

Citeste si: Ștefan Stan, decizie radicală împreună cu familia sa: „Urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră”

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului

Roxana Vancea, dezvăluiri despre botezul copilului

[Sursa foto: Instagram]

Câți invitați vor fi invitați la eveniment

Vedeta nu și-a dorit foarte mulți invitați la botez, astfel că evenimentul va fi organizat doar cu persoanele apropiate, în jur de 20 la număr. Proaspăta mămică a mai spus că botezul va fi chiar de ziua tatălui  ei, pe 21 mai, iar totul pe care îl va avea va fi de mari dimensiuni.

„Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea. Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soru-mea cu cumnatul, părinții”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este ANCA SEREA. „Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Copiii mei merg frecvent la cimitir, iar mama are grija personal de mormantul lui"

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Cand își descoperă bebe mânuțele. La naștere, mânuțele bebelușului sunt încleștate

Când se dă copilul la grindă. Ce reprezintă această tradiție

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc vor deveni părinți pentru prima oară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri