Cum sa prepari icre de canepa. Chef Stefan Nita iti da toate trucurile


Chef Stefan Nita te invata sa prepari icre raw-vegane de canepa. A prezentat reteta in emisiunea Teo Show.

"Reteta se poate face acasa cu un blender simplu si este recomandat sa fie consumata in fiecare zi.

Se face o pasta de caju din caju care a fost hidratat. Trebuie sa stea timp de cateva ore in apa.

Ideea este ca poti sa manca foarte putina mancare, densa caloric, care sa te tina mai mult timp.

Caju se hidrateaza si apoi se adauga in blender. Se adauga apoi fulgi de drojdie. Se foloseste si putina apa pentru a putem mixa. Se pune putin ulei de masline presat la rece, cateva linguri. Apoi se adauga ulei de canepa si ulei de in, o lingurita. Pentru gustul de peste se mai adauga alge Nori.", a povestit chef-ul.

Vezi intregul mod de preparare in clipul de mai jos.


Abonează-te pe

Citește și:

Detox pentru colon - reteta naturala din miere si seminte de in

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Reţeta uimitoare care îţi transformă mâinile - Vor părea cu 10 ani mai tinere

O reteta chinezeasca simpla si rapida - Pui cu sos de portocale

Placinta turnata cu mere - reteta delicioasa si usoara

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce înseamnă când te mănâncă limba
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri