Cum să prepari cele mai bune PÂRJOALE de POST. Nici nu îţi vei da seama că nu au carne!


Cum să prepari cele mai bune PÂRJOALE de POST. Nici nu îţi vei da seama că nu au carne!

Mod de preparare: Inmoaie painea in apa. Scurge bine si daca observi, la pipait, ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, inlatur-o.

 

Da prin robot ciupercile crude, pe care le-ai curatat si spalat in prealabil. Impreuna cu ciupercile toaca si ceapa si usturoiul, marunt.

 

Citeşte continuarea pe culinar.bzi

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nella, fosta iubita a lui Ionut ”Jaguarul”, a spus totul despre relatia ei actuala: ”Buna dimineata, iubire!”

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

11 ponturi valoroase că să slăbeşti MULT şi SĂNĂTOS. Sunt la îndemâna oricui

Hannelore a RUPT TĂCEREA! Concurenta de la "Insulă" a vorbit pentru prima dată după terminarea show-ului! ADUCE ACUZAŢII grave: "Murdar şi defaimător"

Bombă! Hannelore şi Bogdan au divorţat deja? Cei doi s-au căsătorit după ce s-au întors de pe insula tentaţiilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri