Cum sa prepari cea mai gustoasa ciocolata raw de casa! Este atat de usor!


Cum sa prepari cea mai gustoasa ciocolata raw de casa! Este atat de usor!

Se face cu unt de cacao natural, cu nectar de agave si pudra de cacao. Nici vorba de zahar.

 

Pe site-ul Andreei Raicu gasim o reteta delicioasa de ciocolata de casa raw de care ne-am indragostit.
O poti savura ca si gustare, atunci cand ai chef de ceva dulce, dar o poti folosi, cat inca este calda, alaturi de fructe. Mai mult, poti adauga in ea si nuci, alune, fructe uscate si orice alte ingrediente sanatoase iti fac cu ochiul.
Ingrediente:
1 ceasca de unt de cacao ras
80 de grame de pudra de cacao de calitate
2-4 linguri de agave
2 lingurite de extract de vanilie
un praf de sare
Preparare:
Topeste untul de cacao intr-un vas pe foc foarte mic; ar trebui sa fie caldut, nu foarte fierbinte (ar trebui sa poti sa tii degetul in el fara sa te friga).
Untul de cacao se topeste la 35-37 de grade Celsius, poti folosi si un termometru ca sa reglezi temperatura.
Dupa ce s-a topit, adauga pudra de cacao, nectarul de agave (dupa gust), extractul de vanilie, putin sare si amesteca bine.
Toarna compozitia in forme speciale de ciocolata si pune-o la frigider cel putin jumatate de ora sau pana cand devine tare.
Ciocolata se va pastra in frigider, avand ca “termen de garantie” 2 luni.
Sursa: andreearaicu.ro

Pe site-ul Andreei Raicu gasim o reteta delicioasa de ciocolata de casa raw de care ne-am indragostit. 

O poti savura ca si gustare, atunci cand ai chef de ceva dulce, dar o poti folosi, cat inca este calda, alaturi de fructe.

Mai mult, poti adauga in ea si nuci, alune, fructe uscate si orice alte ingrediente sanatoase iti fac cu ochiul.

Ingrediente:

1 ceasca de unt de cacao ras
80 de grame de pudra de cacao de calitate
2-4 linguri de agave
2 lingurite de extract de vanilie
un praf de sare

Preparare:

Topeste untul de cacao intr-un vas pe foc foarte mic; ar trebui sa fie caldut, nu foarte fierbinte (ar trebui sa poti sa tii degetul in el fara sa te friga). Untul de cacao se topeste la 35-37 de grade Celsius, poti folosi si un termometru ca sa reglezi temperatura.

Dupa ce s-a topit, adauga pudra de cacao, nectarul de agave (dupa gust), extractul de vanilie, putin sare si amesteca bine.

Toarna compozitia in forme speciale de ciocolata si pune-o la frigider cel putin jumatate de ora sau pana cand devine tare. Ciocolata se va pastra in frigider, avand ca “termen de garantie” 2 luni.

Sursa: andreearaicu.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit, după doar un an de la nuntă: „Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Elemente care contează atunci când alegi cărucioare pentru copii

Nicoleta Dragne, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Dana Rogoz a trecut printr-un eveniment nefericit în mijlocul nopții: “Am urlat atât de tare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre relația sa cu Dan Alexa: „Dacă eu te bat, sunt cu tine?!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri