Cum repari icrele taiate! Secretul pe care orice gospodina trebuie sa-l stie!


Cum repari icrele taiate! Secretul pe care orice gospodina trebuie sa-l stie!

În primul rând, trebuie să ştii că icrele se bat mai uşor (şi mai repede, evident) cu mixerul, şi nu de mână.

Dacă icrele se taie, cea mai uşoară metodă pentru a le repara este să pregăteşti în paralel altă porţie, mai mică, peste care să adaugi, treptat, icrele tăiate.

O altă metodă presupune frecarea unui gălbenuş fiert până se face pastă. Mare atenţie, nu trebuie să pui niciun pic de ulei în ou! Când şi-a schimbat consistenţa, se adaugă icrele tăiate treptat, amestecând continuu.

În caz de nevoie, gospodinele mai apelează la o metodă care, spun ele, are efect garantat! Se fierbe o lingură de griş. După ce se răceşte, se adaugă câte o lingură din icrele tăiate şi se freacă până se leagă la loc, scrie Realitatea.net.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce contin salatale de icre in realitate! Detaliile sunt socante!

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Secretul pentru cea mai buna si pufoasa salata de icre! Cum sa o faci ca sa nu se taie!

Salata de icre de crap ca pe vremea bunicii! Iata ce usor se prepara!

Truc genial! Ce se intampla daca pui piper in laptele batut

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri