Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel: „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel: „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”
Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel: „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

Află din rândurile următoare care este rețeta Gabrielei Cristea pentru friptura de miel.

Gabriela Cristea a pregătit o rețetă delicioasă de friptură de miel. Prezentatoarea TV s-a apucat cu o zi înainte să pună mielul la marinat.

Mă apuc să fezandez mielul. Fac un baiț, pe care o să îl pun peste bucățile de miel. Eu am ales coaste de miel, cotlet de miel și o pulpă de miel .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Rețeta Gabrielei Cristea de marinată pentru miel

Citește și: Cum prepară chef Alexandru Sautner friptura de miel: „Eu nu am tăiat absolut deloc grăsimea de pe ea. Fără grăsime devine prea fadă și se usucă.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor: „Am venit repede să iau carnea de miel.”

Ingrediente:

  • ceapă verde;
  • usturoi verde;
  • sare;
  • fulgi de chilli;
  • cimbru;
  • boabe de piper;
  • foi de dafin;
  • două pahare de vin;
  • oțet balsamic;
  • sirop de rodie;
  • oțet de mere;
  • ulei de măsline.

Mod de preparare:

Gabriela Cristea a explicat modul de preparare.

Am aici ceapă și usturoi verde. Ne apucăm, le curățăm bine, dar să fie mănunchi, nu ne jucăm. Ori punem, ori nu mai punem. Punem sare generoasă. Am aici niște fulgi de chilli. Am aici cimbru și punem generos să fie. Punem câteva boabe generoasă de piper.

Pun vreo 6-7 foi de dafin. Vin imediat cu ingredientele umede. Am aici un pahar mare de vin rose. Și al doilea. Aici am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru. Aici am sirop de rodie, care o să îi dea dulceață. Mai am oțet de mere. Pun și din acesta. Și ulei de măsline, ca totul să meargă uns. Toate aceste lucruri le amestecăm bine.
După ce amestec bine baițul acesta, este momentul ca toată compoziția asta să meargă peste miel. Punem peste tot. Până mâine mai învârtim carnea pe toate părțile, ca ea să prindă zeamă din aceasta peste tot. Adică, mai învârtim friptura până când o punem la făcut. Cu cât stă mai mult la fezandat, cu atât o să fie mai bună friptura. Am pus o pungă deasupra și le las la frigider
.”, a spus vedeta pe Facebook.

Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel?

Ulterior, prezentatoarea TV a explicat modul de preparare al fripturii.

„Mâine dimineață o să pun pulpe și costițe, cât să fie întinse. Pun și din zeama asta generos și le bag la cuptor la 130 de grade. Le las să se facă la temperatură mică și să stea la cuptor 4-5-6 ore, până se fac .”, a mai spus Gabriela Cristea pe Facebook. 

Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel
Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Rețeta de cozonaci de Paște a Ilenei Sterp: „Împletesc cele două rulouri și pun cozonacul într-o tavă pe care am uns-o cu puțin unt.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies