Brioșele se pot pregăti în orice moment al zilei și cu orice ocazie, însă este nevoie să te ajuți de câteva trucuri pentru un rezultat bun.
Brioșele reprezintă unul dintre cele mai simple tipuri de desert care se pregătesc deseori în gospodăriile de peste tot din lume. Cu puține ingrediente și un mod de preparare foarte simplu și rapid, poți pregăti ori de câte ori îți dorești, niște brioșe ieșite din cartea de povești, cu diverse topping-uri la alegere, fie că este vorba despre ciocolată, fructe sau alte astfel de topping-uri și chiar umpluturi în egală măsură.
Cu toate acestea, în unele momente, rețeta dorită nu iese așa cum trebuie și conform pașilor urmați și ne putem trezi cu o formă nu atât de frumoasă sau chiar cu o grăsime acumulată. Pentru a evita toate aceste aspecte, există nenumărate trucuri pe care le puteți pune în aplicare, la fel cum sunt și cele de mai jos.
Trucuri care îți vor salva brioșele și le va face ca în patiserie
Citește și: Trucul care te va ajuta să cureți mai bine lingurile de lemn din bucătărie! Ai nevoie doar de câteva lucruri
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: Cum poți curăța mai ușor usturoiul? Folosește-te de acest truc pentru un rezultat imediat
Prin urmare, următoarea dată când vrei să pregătești câteva brioșe și îți dorești să eviți aceste lucruri, tot ce trebuie să faci este să așezi câteva boabe de orez pe fundul fiecărei forme, în special atunci când folosești tava specială pentru brioșe, iar apoi poți să așezi formele din hârtie deasupra și să torni compoziție. Acest truc va ajuta la colectarea grăsimii care de obicei se păstrează la fundul brioșelor, pentru că orezul o va extrage, fără să se ardă.
Un alt truc care ajută ca brioșele să iasă foarte bine și după coacere și să își păstreze acea formă ca în rețetele de bucate, veți avea nevoie de un pahar. Cu fundul acestuia, treceți peste fiecare vârf de brioșă în parte, și rotiți paharul puțin timp, astfel încât să presați puțin vârful ridicat al brioșelor. Astfel, brioșele vor avea o formă normală și compactă. Se recomandă ca acest truc să se pună în aplicare în momentul în care brioșele sunt calde și înainte de a le scoate din tavă.