Cum isi intretine fata perfecta Cream! Cantareata dezvaluie secretul chipului ei superb


Claudia Pavel, cunoscuta publicului larg drept Cream, are o fata de papusa! Tenul ei arata de fiecare data extrem de ingrijit, frumos si luminos.

 

Cantareata insa acorda o atentie sporita pielii sale si, de aceea, mai mereu este o clienta fidela a saloanelor de imfrumusetare.
Ultima fita care ii mentine fata perfecta artistei o reprezinta o noua gama de tratamente faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser, cu rezultate incredibile in metodele anti-age si de lifting instant. De fapt, este un sistem complex ce contine un impresionant numar de cinci tehnologii revolutionare inglobate acum intr-un singur echipament ce ofera rezultate dovedite in reintinerirea faciala. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse pana la 98% si conturul fetei este vizibil inbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. Mai mult, el inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu botox, iar pielea pare extrem de naturala.

Cantareata insa acorda o atentie sporita pielii sale si, de aceea, mai mereu este o clienta fidela a saloanelor de imfrumusetare.

Meniul zilnic al Andei Adam! Vedeta este din ce in ce mai slaba!

Ultima fita care ii mentine fata perfecta artistei o reprezinta o noua gama de tratamente faciale cu oxigen hiperbaric si infrared soft laser, cu rezultate incredibile in metodele anti-age si de lifting instant. De fapt, este un sistem complex ce contine un impresionant numar de cinci tehnologii revolutionare inglobate acum intr-un singur echipament ce ofera rezultate dovedite in reintinerirea faciala.

Dieta-minune tinuta de Beatrice Rancea! A slabit 18 kilograme in timp record!

Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse pana la 98% si conturul fetei este vizibil inbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. Mai mult, el inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu botox, iar pielea pare extrem de naturala.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop zilnic

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi delicată!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri