Cum își creează Cristina Ștefania machiajul Barbie Doll


Aflați din rândurile următoare cum se realizează un machiaj de tipul Barbie Doll.


In articol:

Cristina Ștefania este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Iubita lui Speak este apreciată atât pentru talentul său muzical, cât și pentru mișcările sale pe ringul de dans, dar și pentru frumusețea ei.

Șatena are un canal de YouTube unde postează adesea diferite videoclipuri din viața ei de zi cu zi, dar și sfaturi în diferite domenii, cum ar fi beauty.

Pasionată de makeup, Cristina Ștefania are un canal special de YouTube pentru zona de beauty unde realizează diferite machiaje inspiraționale pentru urmăritoarele sale.

În cadrul unui vlog, frumoasa cântăreață a realizat un machiaj de tipul „Barbie Doll”,  folosind nuanțe de roz.

Care sunt pașii pentru machiajul Barbie Doll

Citește și: Secretele unui machiaj perfect

Care sunt pașii pentru machiajul Barbie Doll

Aflați din rândurile următoare cum se realizează un machiaj de tipul Barbie Doll, după indicațiile Cristinei Ștefania.  

Pasul unu. Sprâncenele

Pentru a realiza efectul dorit pentru sprâncene, Cristina Ștefania a folosit trei produse: gel de sprâncene, fard de sprâncene și concealer.

Cu ajutorul gelului de sprâncene a trasat forma dorită, urmând ca ulterior să umple golurile din sprâncene cu ajutorul unui fard de sprâncene pe care l-a aplicat cu ajutorul unei pensule speciale și a corectat totul cu ajutorul unui concealer pentru a obține forma dorită.

Înainte de a aplica orice tip de fard, trasez sprâncenele în forma dorită. Pe mine mă ajută foarte mult că am deja sprâncenele laminate .”, a precizat artista.

Machiaj simplu Barbie Doll

Citește și: 5 idei de machiaj simplu pentru petrecerea de Revelion

Machiaj simplu Barbie Doll

Pasul doi. Aplicarea unei baze de machiaj. Pentru ca machiajul să se așeze frumos și să reziste pe parcurs, este foarte important să aplicați o bază de machiaj înainte de fard.

Voi aplica baza pentru fard cu ajutorul unei pensule plate. Nu aplic foarte mult .”, a explicat Cristina Ștefania.

Pasul trei. Desenați o linie grafică.

Pentru machiajul Barbie Doll, artista a desenat o linie grafică cu ajutorul unui fard roz puțin mai închis, pornind din partea interioară a ochiului și ajungând în cea exterioară. Pentru a oferi un aspect lichid al fardului, astfel încât să poată trasa cu el o linie grafică, Cristina Ștefania a pulverizat spray de fixare pe fardul din paletă și apoi l-a aplicat cu ajutorul unei pensule subțiri. Cu ajutorul unei nuanțe de roz mai deschis, blenduiește linia grafică pe care a creat-o pentru a oferi un aspect mai uniform, urmând ca prin intermediul unei baze de machiaj și a unei pensule plate, corectează acolo unde este nevoie.

Pasul patru. Aplicarea fardului pe pleoapa mobilă.

Cristina Ștefania a folosit un roz sidefat pe care mai întâi l-a aplicat cu degetul, iar apo l-a blenduit cu ajutorul pensulei, urmând ca ulterior să aplice și un fard cu sclipici roz.

Pasul cinci. Desenați o linie de tuș.

Artista a desenat o linie de tuș, folosind o pensulă specială și un tuș solid. Mai întâi a trasat o linie pornind din colțul exterior al ochiului, urmărind linia grafică, iar ulterior a pornit către partea interioară a ochiului, unind cele două linii, iar apoi a umplut golul dintre ele.

Pasul șase. Aplicarea genelor false

Dacă vreți să aveți parte de un efect wow, puteți să aplicați o pereche de gene false cu ajutorul unui lipici special și a unei pensete. După ce ați aplicat genele false, folosiți un rimel pentru a le da un aspect de alungire.

Machiajul feței

Citește și: Tehnici de aplicare a tușului pentru ochi

 cum se realizează un machiaj de tipul Barbie Doll

Pasul șapte. Curățarea tenului.

Înainte de a vă apuca de machiajul feței este foarte important să curățați bine tenul cu ajutorul unei ape micelare pentru a elimina rezidurile și surplusul de sebum, iar astfel machiajul se va așeza mai bine și va avea o mai bună rezistență.

Pasul opt. Aplicarea bazei.

Tot ca în cazul ochilor, și pe ten trebuie să aplicați o bază de machiaj înainte de aplicarea fondului de ten pentru o mai bună fixarea acestuia și pentru o rezistență mai bună în timp.

Pasul nouă. Aplicarea fondului de ten

Cristina Ștefania a aplicat fondul de ten cu ajutorul pompiței, pe care l-a blenduit ulterior folosind o pensulă specială pentru fondul de ten.

Pasul zece. Aplicarea concealerului.

Pentru un efect luminos al tenului, aplicați concealer sub ochi, pe frunte și pe bărbie.  

Pasul unsprezece. Aplicarea conturingului

Vedeta a aplicat conturingul sub forma unor punctulețe poziționate pe pomeți, sub bărbie, pe partea exterioară a frunții și pe nas.

Pasul doisprezece. Aplicarea blushului

Pentru un efect de Barbie Doll și la nivelul feței, puteți să aplicați un blush roz cremos pe pomeți.

Pasul treisprezece. Aplicarea pudrei

După ce ați terminat de realizat tot machiajul, nu uitați să îl fixați cu ajutorul unei pudre.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să îți aranjezi sprâncenele pentru un look perfect

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cum ne coafăm părul atunci când plecăm în călătorie

Cum aplicăm o linie de tuș perfectă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri