Cum îl cucereşti la prima întâlnire? Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi sare în ajutor! Vezi ce NU trebuie să faci sub nicio formă! EXCLUSIV!


Cum îl cucereşti la prima întâlnire? Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi sare în ajutor!


In articol:

Dacă în articolul precedent îți spuneam care sunt principiile de bază ale comunicării nonverbale ce trebuie aplicate atunci când vrei să găsești calea spre sufletul (și dacă vrei tu, și portofelul, dar mai târziu) unui bărbat, acum am să-ți dau câteva sugestii cu elemente de comunicare nonverbală care te pot face să-l cucerești de la prima întâlnire. Știu că în mintea ta e acum un "pitic" care îți spune ”Ce stai tu să te uiți în gura ăstuia? Ce știe el mai bine ca tine?” și că citești din curiozitate, dar întrebarea mea pentru tine acum este ”Dacă știi așa de bine ce trebuie să faci, de ce nu aplici ceea ce știi și ești tot singură?” Așa că, lasă orgoliile ieftine și ia aminte.

1. Nu te îmbrăca ostentativ de la prima întâlnire. O ținută modestă, dar elegantă, cu accesorii de bun gust, va oferi informații puține despre tine, dar de calitate și esențiale. Ține mine că empatia apare în primele şapte secunde. În primele 30 de secunde subconștientul tău știe deja dacă mergi mai departe cu el sau nu. Ascultă-l! De subconștient e vorba.

Citeste si: Mircea N. Stoian e "profu' de comunicare"! Specialistul îţi spune care sunt cele şapte semne tăcute că vrea să se despartă de tine! Fii foarte atentă! KFETELE EXCLUSIV!

2. Nu încerca să fii altfel decât ești de obicei. Sinceritatea e cea mai bună rețetă de comunicare. Nu îți etala sexualitatea, dar nici nu o ascunde. În primul caz te va taxa drept o pradă ușoară, în cel de-al doilea va fugi pentru că ar pierde prea mult timp cu tine și sunt altele pe care le poate cuceri mult mai ușor. Lasă-l să te descopere și folosește ”să vorbească” informațiile nonverbale care te pot pune într-o lumină favorabilă.

3. Dacă te invită la o cafea, lasă-l pe el să aleagă locația. Îți va oferi, pe tavă, o informație prețioasă despre locul la care aspiră în societate. În plus, îi vei da senzația că el este cel care va decide, în final, într-o eventuală relație. Este mult mai ușor de manipulat cineva din poziția de inferioritate,( ca asta, de exemplu) dar acum nu stau să-ți și explic de ce.
Dacă ai nedumeriri, dă-mi un mail pe [email protected] și te lămuresc. Gratis! Sau citește cartea mea ”Mintea nu are secrete” (o poți comanda accesând www.minteanuaresecrete.ro) care este un abecedar al comunicării nonverbale. Am detaliat elementele mai importante, atât ale limbajului trupului, cât și ale celorlalte componente ale comunicării nonverbale; proxemica sau relația cu spațiul, haptica sau contactul tactil și semnificațiile ascunse ale gesturilor. Voi încerca să te ajut traducând pentru tine limbajul corpului în diverse situații în care te descurci cu greu.

4. Ai grijă să nu te repezi să comanzi ca nemâncata ce e mai scump pe listă. Îți ridici ”prețul” nejustificat, și îl faci să fugă, indiferent cât de bogat sau sărac este. Ai timp după aia să te pui în valoare. Evită să mănânci la prima întâlnire. Dacă are cunoștințe de limbaj nonverbal (sau dacă a făcut cursurile mele) te citește din prima. O cafea, o apă plată sunt suficiente. Ai timp să-i propui să mâncați la a doua întâlnire( îl poți eventual chema la tine acasă să-i gătești ”ceva bun”, de exemplu. Asta dacă nu ești "gâscă" și ți-l bagi în pat în următoarele două ore.

Cum îl cucereşti la prima întâlnire? "Când vine ospătarul să ia comanda, nu te uita pe lista de băuturi"

5. Când te așezi la masă, evită să stai față în față cu el. Este o poziție de adversitate latentă și nu te avantajează acum. Alege locul din stânga lui. Îl poți influența mai ușor pe urmă. Ţine mâinile la vedere, pe masă. Ai grijă să îndepărtezi toate ”obstacolele” materiale care devin în timp obstacole comunicaționale simbolice.

Citeste si: KFETELE EXCLUSIV! Cum îţi dai seama dacă partenerul te inşală? Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală îţi spune care sunt semnele că are pe altcineva!

6. Când vine ospătarul să ia comanda, nu te uita pe lista de băuturi. Spune că vrei o cafea si o apă, și gata. E semn de fermitate în decizii și de asta ai nevoie să comunici acum. Conversația poate începe de la orice, dar e bine să înceapă de la ceva comun, o știre la tv, impresii despre loc, etc. Nu începe să vorbești din prima despre tine. Lasă-l pe el să te descopere. Oferă-i doar informațiile esențiale. Loc de muncă, stare civilă, pasiuni, și cam atât. Nu încerca să "verşi" prea mult sau să-i spui că-ți plac vacanțele costisitoare în afară, dar nici să nu spui că adori să stai cu cortul în camping la Eforie. Ia-l ușor.

7. Nu ezita să-l atingi ușor pe mână sau pe haine, sub orice pretext. Atinsul este semn de început de intimitate și o armă redutabilă în mâna unei femei care știe să o folosească. Dacă are un ceas mai special, roagă-l să ți-l arate. Îi vei gâdila pozitiv orgoliul și îl vei face să se simtă important, plăcându-ți și ție ceea ce el adoră. ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ DE EL ȘI DE TOT CE ÎI APARŢINE. Chiar dacă te gândești că te strânge un pantof sau că picură o țeavă la baie. E primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a-l avea aproape. Deja a început să toarcă încetișor. Deocamdată atât. Tura viitoare, despre cum și ce să vorbești cu el, cum poți obține informații folositoare și cam ce trebuie să-i spui și cum să te comporți, că să te pui într-o lumină favorabilă
Dacă mai vrei informații suplimentare, pune mâna și citește cartea mea ”Mintea nu are secrete”, pe care o poți comanda accesând www.minteanuaresecrete.ro. Cartea este un abecedar al comunicării nonverbale de care ai, dar mai ales vei avea, sigur, nevoie. Preț 45 de lei, cu transportul gratuit prin Poșta Română. Pentru situații speciale, aștept să mă contactezi pe adresa mea de mail. [email protected] Discreția și anonimatul sunt asigurate.


Abonează-te pe

Citește și:

Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi dă ŞAPTE ponturi nonverbale pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Vezi când ar trebui să fugi fără să te uiţi înapoi! EXCLUSIV!

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Mircea N. Stoian, specialistul kfetele.ro în comunicare, te ajută să-ţi găseşti iubitul potrivit pentru tine! Sfaturi geniale!

Ora la care te-ai născut! Ai noroc sau ghinion? Ce spune Mihai Voropchievici

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în Horoscop Vedic și analize de compatibilitate în cuplu, îți spune ce zodii își vor găsi jumătatea, anul viitor!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Am stat toată vara cu copiii mici”. Cine este mama Geta
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri