Mircea N. Stoian, specialistul kfetele.ro în comunicare, te ajută să-ţi găseşti iubitul potrivit pentru tine! Sfaturi geniale!


Specialistul kfetele.ro te ajută să-ţi găseşti iubitul! Sfaturi geniale!


In articol:

Dacă în articolele trecute dezvăluiam câteva semne nonverbale care îl demască pe bărbatul care înșală, acum voi începe un mic serial în care îți pun la îndemână câteva ponturi nonverbale ce te pot face să-ți găsești mai ușor un partener (în cazul în care nu ai unul) și să fii pregătită să îți găsești mai ușor perechea în cazul în care te-ai despărțit de ”fost”.

Problema majoră a femeilor singure, aflate în căutarea unui partener este comunicarea. Suntem ceea ce comunicăm și dependența noastră de imaginea pe care o afișăm este de 100%. Invazia de silicoane, botox, modificări ale conformației feței și corpului, care fac dintr-o fată care stătea cu ochii holbați pe net cât timp ducea vaca la păscut, o divă de club de cartier nu este deloc întâmplătoare.

Femeile, indiferent de vârstă, statut social sau studii, vor să placă. Din păcate doar foarte puține au în mână furculița și cuțitul comunicării și știu să-și taie o felie cât mai consistentă din tortul vieții.

Citeste si: Specialistul kfetele.ro în comunicare îţi dă ŞAPTE ponturi nonverbale pentru o evaluare corectă a unui bărbat! Vezi când ar trebui să fugi fără să te uiţi înapoi! EXCLUSIV!

Unele țin coada și nasul atât de sus încât nu ajungi la ele nici cu scara pompierilor. Altele, și harnice și darnice, ajung subiect de bârfă prin cluburi sau prin cartier și deși sună telefonul la ele ca la gară, la informații, se miră că nu stă niciun bărbat cu ele mai mult de trei-patru weekend-uri.

În acest miniserial voi pune pe masă câteva mici trucuri nonverbale care să facă din orice femeie mai răsărită la minte o învingătoare și o cuceritoare. După aceea vom vedea și ce trebuie să faci pentru a respinge delicat un bărbat ținându-l în același timp aproape.

Pe scurt, acum câteva sfaturi generale! Trăim într-o lume concurențială, iar bărbații buni ori sunt luați ori sunt gay, cum plastic se exprima o doamnă mai în vârstă cu care mai plimb, seara, câinele. Ce nu îi oferi tu, îi oferă vecina de la etajul III, colega de serviciu, cea mai bună prietenă a ta sau poate vreuna găsită pe facebook. Și nu mă refer numai la sex. Are si sexul importanța lui. Făcut bine e divin, făcut prost devine chin.

"Voi încerca să te ajut traducând pentru tine limbajul corpului în diverse situații în care te descurci cu greu"

În lumea asta concurențială unde aproape toate femeile, indiferent de vârstă, visează la "feți frumoși", manierați, cu bani, cu relații, blânzi, tandri și fără rude la Sascut găsirea unui partener mai acătării pare un vis. Pentru început, alegerea ”țintei” e cel mai important lucru. Odată ce ai pus ochii pe el, e timpul să pui și mâna. Dacă e liber, e simplu ca plata cu cardul contactless.

Citeste si: KFETELE EXCLUSIV! Cum îţi dai seama dacă partenerul te inşală? Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală îţi spune care sunt semnele că are pe altcineva!

Dacă e luat și îl vrei tu, e nevoie de ceva timp și de alte sfaturi pe care ți le dau în particular, după ce ai citit cartea mea ”Mintea nu are secrete” (o poți comanda accesând www.minteanuaresecrete.ro) care este un "abecedar" al comunicări nonverbale unde am detaliat elementele mai importante, atât ale limbajului trupului, cât și ale celorlalte componente ale comunicării nonverbale; proxemica sau relația cu spațiul, haptica sau contactul tactil și semnificațiile ascunse ale gesturilor.

Voi încerca să te ajut traducând pentru tine limbajul corpului în diverse situații în care te descurci cu greu. Dacă nu îl cunoști, dar îți place încearcă să iei cât mai multe informații despre el. De la prieteni, de la dușmani (află întâi care îi sunt dușmanii. Îți va folosi mai mult decât crezi pe mai departe) vezi ce preocupări are, ce iubite a mai avut și de ce s-a despărțit de ele, cum se înțelege cu familia, etc. Dacă îl vrei doar pentru un weekend la Predeal, e mai simplu. Nu ezita să deschizi discuția cu el odată ce ai prilejul. Subiecte sunt nenumărate.

De la starea vremii, la cine e, de fapt, monstrul de la Caracal. Nu-l refuza dacă-ți dă numărul lui de telefon. Dacă poți, sună-l sub un pretext oarecare. Dacă te invită la masă, sau la o cafea, refuză. Poți accepta la o a doua încercare. Îl ții puțin în priză. Odată ce te-ai întâlnit cu el, intră în acțiune limbajul nonverbal. Aplicate cum trebuie, tehnicile nonverbale nu au cum să dea greș. Va fi al tau și-ți va toarce în poală precum pisica scărpinată după ceafă. Până atunci, pune mâna și citește cartea mea ”Mintea nu are secrete” pe care o poți comanda accesând www.minteanuaresecrete.ro Cartea este un "abecedar" al comunicări nonverbale de care ai, dar mai ales vei avea, sigur, nevoie. Preț 45 de lei cu transportul gratuit prin Poșta Română. Pentru situații speciale aștept să mă contactezi pe adresa mea de mail [email protected] Discreția și anonimatul sunt asigurate.


Abonează-te pe

Citește și:

Mircea N. Stoian e "profu' de comunicare"! Specialistul îţi spune care sunt cele şapte semne tăcute că vrea să se despartă de tine! Fii foarte atentă! KFETELE...

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Zodiile care cunosc marea dragoste în această toamnă

Cum te relaxezi după o zi de muncă? 5 metode care nu dau greș

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Cum poți crește imunitatea copilului. „Vaccinarea este un scut!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri