Cum îi spui ca vrei o relatie deschisă? Mărturiile mai multor cupluri care au trecut deja prin asta şi ce presupune o astfel de relaţie


Să spui partenerului că îţi doreşti o relaţie deschisă nu este întotdeuna uşor. Discuţia nu trebuie să fie dificilă, însă este solicitantă din punct de vedere al comunicării şi negocierii.

În acest articol am adunat mai multe poveşti ale unor persoane care au avut această discuţie cu partenerul.

„În cazul meu, el a deschis subiectul. Urma să plece din oraş câteva săptămâni şi mi-a spus că e în regulă dacă mă culc cu alte persoane cât timp el este plecat. Mă mai gândisem şi eu la asta, aşa că i-am spus că şi reciproca este valabilă.”

„Avem genul de căsnicie în care vorbim despre orice. Acum 2 ani, i-am spus soţului meu că încă îl iubesc, dar gândul că voi fi toată viaţa într-o relaţie monogamă mă sperie. Timp de 6 luni, doar am citit împreună despre asta şi ne-am documentat. De atunci, avem o relaţie deschisă şi poliamoroasă.”

„Sunt asexuală, iar din cauza asta el nu prea face sex – mi-am dorit să poată face acest lucru. La început, a fost complet dezinteresat, dar apoi i-a plăcut ideea.”

„Amândoi ne-am dorit asta, deci a venit cumva natural. Însă am discutat mult pe subiectul acesta, despre limite şi nu ne ataşăm niciodată cu o persoană cu care facem sex.”

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum să faci clătite curcubeu? Reţeta simplă pe care trebuie neapărat să o încerci!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri