Cum faci cel mai bun PILAF! Tainele preparatului uşor şi deosebit de gustos


Fel de mâncare nelipsit de pe mesele românilor, pilaful se găteşte rapid şi este un deliciu, dacă gospodinele respectă metoda preparării. Regretatul Radu Anton Roman explică pe îndelete în lucrarea sa “Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia) cum se face pilaful şi la ce trebuie să fie atente femeile atunci când îl gătesc. Gastronomul oferă şi câteva secrete pentru o mâncare deosebită.

 

Ingrediente: 

1 pui frumos măruntaiele de pui (fără ficat) 

1 ceapă mare şi tare 

1-2 ardei 

1 păharel de untdelemn 

sare, piper, boia 

1 morcov mărişor 

1 ceaşcă mare cu orez 

2 roşii foarte tari, dar coapte 

 

Află cum se prepară pe pagina următoare. 

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Dan și-a cunoscut iubita în urmă cu un an, iar de atunci a acceptat să facă ceva de neimaginat în pat: „Nu vreau să fac altceva toată viața”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri