Cum depășești mai repede o ceartă în cuplu


Aflați din rândurile următoare care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a depăși o ceartă în cuplu.


In articol:

În orice cuplu intervin mici certuri cauzate de diverși factori. Fie că unul dintre voi a uitat

lumina aprinsă la baie sau vasele nespălate în chiuvetă sau poate chiar certuri grave cauzate de diverse probleme ce vă pot afecta relația de cuplu, acestea trebuiesc gestionate cu grijă.

În orice relație există momente mai tensionate sau lucruri care se întâmplă și vă strică pentru puțin timp armonia din cuplu, indiferent de cât de solidă este relația dintre voi doi.

Important este să știi cum să treci peste aceste momente astfel încât să nu rupă legătura dintre voi doi.

Cu puțin tact și câteva sfaturi psihologice, poți să faci în așa fel încât neînțelegerile dintre voi doi să nu facă altceva decât să vă întărească și mai mult relația.

Principalul lucru pe care trebuie să îl înveți pentru a depăși o ceartă în cuplu este să știi să-ți ceri scuze atunci când greșești. A greși este un lucru complet normal. Toată lumea greșește, unii mai mult, iar alții mai puțin.

Important este să știi cum să procedezi după ce ai greșit, iar ce este foarte trist este faptul că în ziua de astăzi multe persoane nu știu ce trebuie să facă atunci când greșesc.

Află din rândurile următoare ce trebuie să faci atunci când ai greșit față de partenerul tău de viață și cum să-ți ceri scuze astfel încât acestea să fie acceptate, iar relația ta să nu aibă de suferit.

4 pași prin care să-ți ceri scuze atunci când greșești

Citește și: Trei semne care te avertizează că este un bărbat imatur emoțional

4 pași prin care să-ți ceri scuze atunci când greșești

Un prim pas de a aduce relația la viață atunci când există o problemă în cuplu sau ai greșit este să îți ceri bine scuze. Nu este suficient doar să îți ceri scuze, trebuie să o faci și bine. Majoritatea oamenilor nu știu cum să-și ceară scuze astfel încât scuzele lor chiar să conteze.

Iată care sunt cei 4 pași pe care trebuie să-i parcurgi pentru a-ți cere scuze într-un mod corect:

1. Asumă-ți responsabilitatea

Acesta este primul pas și poate cel mai important pe care trebuie să-l parcurgi dacă vrei ca scuzele tale să fie acceptate. În esență, nu ai cum să-ți ceri scuze dacă nu îți asumi mai întâi vina și responsabilitatea faptelor tale. Totodată, este foarte important să-i explici persoanei de lângă tine care au fost cauzele care te-au determinat să greșești pentru a o ajuta mai bine să înțeleagă judecata din spatele faptelor tale și a-i fi mai ușor să te ierte.

2. Fă ceva ca să remediezi problema

Citește și: Sfaturi de întâlniri pentru femei atunci când caută un partener

4 pași prin care să-ți ceri scuze atunci când greșești

Odată ce ai făcut o greșeală, faptul este consumat, dar foarte important este ce faci ca să o remediezi. Găsește o soluție prin intermediul căreia să repari ceea ce ai stricat și explică-i persoanei de lângă tine ce faci mai exact ca să remediezi situația.

3. Ce faci pentru a te asigura că nu se va mai întâmpla din nou

Acest pas ține de încrederea pe care i-o conferi partenerului de viață. El trebuie să știe că indiferent de situație, nu se va mai întâmpla din nou. De aceea, trebuie să găsești o soluție prin intermediul căreia, nu doar să repari ceea ce ai stricat, ci să faci în așa fel încât situația respectivă să nu se mai repete.

4. Întrebă-ți partenerul ce vrea să faci astfel încât să faci totul corect

Citește și: Totul despre singurătatea în doi. ”Între noi nu se mai întâmplă schimb de emoție, de energie, noi nu mai avem un viitor împreună.”

4 pași prin care să-ți ceri scuze atunci când greșești

De multe opri poate sunt lucruri pe care le omitem și nu reușim în totalitate să mulțumim persoana de lângă noi. De aceea, este foarte important să-ți întrebi partenerul ce așteptări are de la tine astfel încât să fie totul în regulă, iar tensiunea dintre voi doi să dispară.

De asemenea, nu uita că dacă faci o greșeală, este în regulă, cu toții facem greșeli. Important este să înveți din ele astfel încât să nu se mai repete.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce așteptări au femeile de la parteneri

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Sărbătorile vin cu certuri în cuplu

Cât de importante sunt relațiile intime într-o relație pentru un bărbat


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
O veveriţă a fost găsită aproape îngheţată, pe un drum din Mediaş. Ce a făcut un sibian care a găsit-o?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri