Cum să eviți bărbații care înșală


Aflați din rândurile următoare care sunt semnalele de alarmă în cadrul unei relații cu un bărbat care înșală.


In articol:

Nimeni nu își dorește să înceapă o relație și să se atașeze emoțional de o persoană care înșală.

Fie că vorbim de bărbați sau femei, înșelatul este o acțiune total greșită care poate avea consecințe negative asupra sănătății emoționale a celui care a fost înșelat. Astfel, este foarte important să identificăm persoanele care sunt predispuse la această acțiune și să le îndepărtăm din viața noastră.

Caracteristicile unui bărbat predispus să înșele

Citește și: Totul despre singurătatea în doi. ”Între noi nu se mai întâmplă schimb de emoție, de energie, noi nu mai avem un viitor împreună.”

Cum să eviți bărbații care înșală

În cazul femeilor, există anumite semnale de alarmă, care pot să le ofere o direcție către faptul că bărbatul respectiv le înșală. Este foarte important să identificăm aceste semnale de alarmă încă de la primele întâlniri pentru a reuși să evităm astfel de bărbați.

Iată trei trăsături caracteristice unui bărbat care este predispus să înșele:

1. Are o personalitate narcisistă

Aici vorbim despre un bărbat căruia îi place să încalce regulile și crede că acele reguli se aplică altor oamenilor, mai puțin lui. Este foarte ușor să cădem în capcana oferită de acest bărbat pentru că la început poate părea un tip fain și amuzat, poate chiar incitant, dar trebuie să nu pierdem din vedere faptul că acest bărbat va încălca toate regulile, inclusiv cele care țin de fidelitate în cadrul unei relații.

Astfel, atunci când relația începe să devină mai banală, când lucrurile încep să devină plictisitoare, atunci el va începe să încalce regulile pentru a condimenta lucrurile, crezând că regulile de a fi monogam sau credincioși se aplică altor oameni, dar nu se aplică lui pentru că treaba lui este să păstreze lucrurile interesante și distractive.

2. Nu îi place să i se pună prea multe întrebări

Aici este evident un semnal de alarmă, care nu trebuie să fie ignorat. Un bărbat evaziv, căruia nu îi place să primească multe întrebări și care oferă adesea răspunsuri evazive, este un bărbat care fie are ceva de ascuns, fie plănuiește să ascundă ceva pe parcursul relației.

În general, tipul acesta de bărbați nu vor să dea prea multe detalii despre viața lor, pentru că astfel se vor expune prea mult. Dacă femeia de lângă el va cunoaște prea multe detalii, va știi cum să identifice atunci când a mințit sau a înșelat.

În schimb, bărbatul care vrea o relație serioasă va fi deschis și va vrea să împărtășească toate detaliile, să îți spună unde se află, cu cine, ce a făcut, detalii despre trecutul lui. Se va lăuda cu ceea ce se întâmplă pentru că vrea să te includă în viața lui. Bărbatul care iubește o femeie vrea ca aceasta să fie inclusă în viața pe care o iubește.

Așadar, dacă bărbatul care a ieșit cu voi la întâlnire devine frustrat, iritat sau evitant la întrebările pe care le puneți, ei bine, acesta fie ascunde ceva sau plănuiește să ascundă.

3. Este mult prea incitant

Citește și: Totul despre infidelitate. Care sunt primele semne care trebuie să-ți de bănuit?

Cum să eviți bărbații care înșală

Această trăsătură de caracter nu este chiar un semnal de alarmă, dar este bine să fim atente și la punctul acesta deoarece un bărbat incitant, care are mereu cuvintele pregătite și știe exact ce să spună și cum să spună, înseamnă că are o experiență vastă în privința interacțiunilor cu femeile.

Capacitatea unui bărbat de a fi șarmant și a comunica potrivit cu femeia de lângă el astfel încât să îi fure inima, se dobândește prin antrenament, iar dacă bărbatul din viața voastră are această capacitate bine dezvoltată, înseamnă că prin viața lui au trecut nenumărate femei care să-i antreneze acest comportament

Cum să eviți bărbații care înșală

Citește și: Sunteți într-o relație nepotrivită? Cum putem atrage dragostea?

Cum să eviți bărbații care înșală

Principala modalitate prin care poți evita bărbații care te înșală este să te concentrezi asupra celor care nu o fac.

Există o mulțime de bărbați iubitori și credincioși alături de care poți întemeia o relație, trebuie doar să te concentrezi asupra lor.

Specialiștii în domeniu consideră că indiferent dacă îți dorești ceva cu adevărat sau dacă te temi cu adevărat de ceva, dacă atenția ta se îndreaptă acolo, universul va atrage mai mult din asta în viața ta.

Așadar, trebuie să elimini gândurile conform cărora toți bărbații înșală și toți sunt niște mincinoși. Concentrează-te asupra celor care nu fac acest lucru și du-te și găsește-i pentru că sigur ei există și așteaptă ca tu să îți setezi atenția asupra lor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Diferența de vârstă, o piedică în relația de cuplu. ”În ziua de astăzi contează vârsta socială și vârsta psihologică, nu cea biologică.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cum să începem conexiunea cu noul partener. “O relație trebuie coordonată la fel de bine precum un business.”

5 greșeli care îl fac pe un bărbat să facă pași înapoi


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri